Windows 8'in arka planını değiştirin

CHIP Online
14-11-2012, 12:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8'in aslında değiştirilemeyen yönünü, bu basit programla kolayca değiştirin!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... gistirin_36979.html

Resimlerle: Yeni Windows'umuz hayırlı olsun!

Windows 8'in tabletlere yönelik giriş ekranının PC'lere uygun olup olmadığı çok tartışıldı, tartışılmaya da devam ediyor. Ancak beğensek de, beğenmesek de en azından bir sonraki Windows 9'a kadar bu ekranı göreceğiz. Dolayısıyla bu ekranı zaman zaman değiştirmek, kişiselleştirmek isteyeceksinizdir.


Microsoft, Windows 8'in başlangıç ekranı için 10 arka plan resmi ve çeşitli renkler sunuyor. İkisini birleştirdiğinde çok sayıda kombinasyon elde etmeniz mümkün, ancak arka plan resmini sizin seçmenize izin verilmiyor. Decor8 ise bu kısıtlamayı kaldırarak herhangi bir resmi giriş ekranınızın arka planı olarak belirlemenize izin veriyor.


Stardock tarafından geliştirilen Decor8'i yükleyip çalıştırdığınızda size aralarından seçim yapabileceğiniz duvar kağıtları gösteriliyor. Bu duvar kağıtları arasında Windows 8 ile gelen masaüstü duvar kağıtları ve Decor8 tarafından sunulanlar var. Dilerseniz programa kendi fotoğraflarınızı ve resimlerinizi ekleyebiliyorsunuz.


Ancak Decor8'in sunduğu bu rahatlık malesef ücretsiz değil. Bizce sunduğu işleve kıyasla pahalı sayılabilecek bir miktar olan 4.99 dolara satılan programı 30 gün boyunca denemeniz mümkün


İndirin: &lt;span style="text-decoration: underline;">Stardock Decor8</span>

Tüm Konu: Windows 8'in arka planını değiştirin

Resimlerle: Yeni Windows'umuz hayırlı olsun!

Kaynak: www.chip.com.tr