Windows 8'in giriş ekranını özelleştirin!

CHIP Online
17-04-2013, 16:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8'in giriş ekranındaki animasyonları özelleştirmek için tek ihtiyacınız olan, bu araç!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... lestirin_39805.html

Resimlerle: Windows 8'in arka plan desenleri

Windows 8'in giriş ekranını atlamaya yönelik birçok yöntem ve araç var. Ancak yeni giriş ekranını beğenenlerdenseniz ve onu gün boyunca kullanıyorsanız, Start Screen Animations Tweaker ile onun animasyon hızlarını ayarlayabilir, bir arka plan resmi kullanabilirsiniz.

Zamanınızın önemli bir kısmı Windows 8'in giriş ekranında geçiyorsa, geçiş animasyonlarını hızlandırmak size bir miktar zaman kazandırabilir. Küçük bir kazanım gibi görünse de günler ve haftalar içinde saniyeler dakikalara dönüşebilir.

Araç taşınabilir olduğundan herhangi bir yükleme işlemine ihtiyaç duymuyor. Sadece indirirken yeşil değil gri indirme düğmesine basmaya dikkat edin.

Start Screen Animations Tweaker'ı ilk açtığınızda dört kaydırma çubuğuyla karşılaşacaksınız. Bu çubuklar, kullanıcı adı ve resim animasyonun hızını ve kutucukların animasyon hızını ayarlamanıza izin veriyor. Bu ayarlarla uğraşmadan geliştiricinin önerdiği ayarları otomatik olarak yapmak için "Recommended Settings" düğmesine basmanız yeterli. "Reset to defaults" düğmesi sayesinde dilediğiniz zaman varsayılan ayarlarınıza geri dönebilirsiniz.

Parallax effect ayarı ise arka plandaki desenin kaydırma hızını ayarlamanıza izin veriyor.

İndirin: Start Screen Animations Tweaker

Not: Gri indirme düğmesine tıklama dikkat edin.

Tüm Konu: Windows 8'in giriş ekranını özelleştirin!

Resimlerle: Windows 8'in arka plan desenleri

Kaynak: www.chip.com.tr