Windows 8 kurulumu MS tarafından anlatıldı!

CHIP Online
23-11-2011, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8'in "modern" kurulumu Microsoft tarafından detaylarıyla anlatıldı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/wind ... nlatildi_30456.html


Bu senenin ikinci yarısında Windows 8'den sızan kurulum görüntülerini görmüştük. Bu görüntülerde Microsoft'un kurulumu modernize ettiği ve kolaylaştırdığı göze çarpıyordu. Microsoft'un resmi Building Windows 8 blog'unda paylaşılan yeni bilgiler, Microsoft'un yükleme deneyimini tüketiciler ve IT profesyonelleri için gerçekten geliştirmeye çalıştığını ortaya çıkardı.

Bir işletim sisteminin sistem gereksinimlerini düşürmek, aynı zamanda donanım ve yazılım güncellemelerine olan ihtiyacı azaltıyor. Microsoft, Windows Vista ve belki de Windows XP'yi çalıştıran bilgisayarların Windows 8'e yüksetlme yapabileceğini düşünüyor. Bu ise sadece Windows 8'in çıkışında 450 milyonun üzerinde makineye denk geliyor.

Tüm konu: Windows 8 kurulumu MS tarafından anlatıldı!

İzleyin: İşte Windows 8'in kurulumu!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 8'in kurulumdaki geliştirmeleri hakkındaki izlenimleriniz...

erkan1994
24-11-2011, 20:44   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

süper süper süper süpermiş eğer böyle devam ederlerse ve tabiki hiç aksatmadan ve sürekli daha iyi gayret edercek ederek ve iyi yi düşünürek çok iyi bir performans tüketicler için bizim için halk için bizi bekliyor olacak tamam belki biraz klasik oldu ama öyle işte ben microsoft u sevdim seviyorum bu şirketi hatta ve hatta eğer imkan olursa ilerde ileride de çalışmak istiyorum onlarla tabiki bu şerefsız apple illetinden kurturabilirsem kendi kendime seni seviyorum sultan burdan da eski kız arkadaşıma herneyse artık yanına gideceğim birgün ey dünya dinleyin beni.