Windows 8'li ürünleriyle göz kamaştırıyor

CHIP Online
01-09-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

PC üreticisi Lenovo, Windows 8'li bilgisayarlarını ve fazlasını IFA'da bir bir gösterdi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... stiriyor_35678.html

Berlin'de düzenlenen tüketici elektroniği fuarı IFA'da IdeaPad kategorisindeki ürünlerini sergileyen Lenovo, yüksek performans ve teknolojinin yanı sıra birbirinden şık ve renkli ürünleriyle ziyaretçilerin beğenisini topluyor.


Üçüncü nesil Intel Core işlemcilerle güçlendirilmiş yeni IdeaPad U serisi Ultrabook'ların yanı sıra IdeaPadY ve Z serilerinin de yer aldığı Lenovo standında, IdeaCentre A ve B serileri ve hepsi bir arada (AIO)  bilgisayarları da sergileniyor. Lenovo'nun fuarda sergilediği bu ürünler tüketicilere, Windows 8 işletim sisteminin yanı sıra farklı tarz, renk ve verimlilik seçenekleri de sunuyor. 10 parmağa kadar çoklu-dokunma, kolay kaydırma, yaklaştırma ve döndürme için akıllı touchpad gibi farklı teknolojilere sahip bu bilgisayarlarda, kullanıcıların medya paylaşımı için "LenovoCloud" teknolojisi de yer alıyor.


Fuarda en çok ilgi gören Lenovo ürünleri:


Uygun fiyatlı, ince ve hafif


IdeaPad S300, S400 ve S405


Önümüzdeki günlerde Türkiye'de de satışta olacak S400 modeli, ultrabook olarak da konumlanabilirken, netbook'tan daha fazla programlama gücü, uzun pil ömrü ve daha düşük fiyat bekleyen müşteriler için taşınabilirlik ve verim arasında bir denge sağlıyor.


Sadece 21.9 mm inceliğindeki ve 1.8 kg ağırlığındaki ürünler, metalik, pürüzsüz dış yüzey tasarımı ve 3. Nesil Intel Core işlemci seçenekleri sunuyor. 500 GB'a kadar olan sabit disk depolama kapasitesi (S405'de 1TB HDD'ye kadar) müzik, film ve belgeleri depolamak için bolca alan sunarken, 5 saate kadar süren pil ömrü bilgisayar kullanıcıların mobil yaşamına da eşlik etmelerini sağlıyor.


Lenovo Quick Start "anında açılma" teknolojisi saniyeler içinde çevrimiçi olmanıza fırsat sağlarken, OneKey Kurtarma Sistemi veri yedekleme ve yeniden yükleme, bozuk sistem dosyalarını kurtarma ve tam virüs tarama için mükemmel kolaylık sunuyor. Gümüş grisinin yanı sıra, kan kırmızı ve pamuk helva pembe renk seçenekleri de mevcut.


Tüm Konu: Windows 8'li ürünleriyle göz kamaştırıyor

Kaynak: www.chip.com.tr

Qromodynmc
01-09-2012, 00:19   |  #2  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 127
4,184 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Türkiyede tam olmasada Dünyada Çok iyi ilerliyor Lenovo :) Çin telefon pazarındada 2.ci olmuş ki bu pazar 1 milyar aboneyi barındırıyor..

roun
01-09-2012, 23:50   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012

Lenovo iyi gidiyor.