Windows 8 ve Android'li tablet bir arada!

CHIP Online
28-01-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8 ve Android'i aynı cihazda toplayan ASUS Transformer AiO, Türkiye'ye geliyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... ir-arada_38335.html

ASUS, CES 2013 fuarında dünyanın Windows 8 All-in-One PC ile Android tableti bir araya getiren ilk ürünü olan ASUS Transformer AiO'yu tanıttı. İlk bakışta sadece bir Windows 8 All-in-One PC olarak gözüken ürünün 18,4 inç boyutundaki ekranı yerinden çıkarak ayrıca bir Android tablet olarak kullanılabiliyor.


Ekranı çıkartılarak ayrı bir tablet olarak kullanılabilen dünyanın ilk All-in-One PC modeli olan ASUS Transformer AiO üç farklı şekilde kullanılabiliyor. Windows 8 işletim sistemli bir bilgisayar olan ASUS Transformer AiO, yüksek performans için gereken gücü 3. nesil Intel Core işlemciler ve NVIDIA GT730M grafik kartından alıyor. 18,4 inç boyutunda Full HD IPS ekran ise 178 derece izleme açısı sunarak, arkadaşlarınız ve ailenizle birlikte daha rahat bir kullanım sunuyor. Buna ek olarak, ASUS SonicMaster ses teknolojisi de müzik dinlerken ya da film izlerken iyi bir ses deneyimi yaşamanızı sağlıyor.


ASUS Transformer AiO'nun ekranını gövde kısmından ayırdığınızda ise elinize farklı kullanım amaçları için, iki ayrı işletim sistemi ile kullanabileceğiniz büyük boyutlu bir tablet geçmiş oluyor. Wireless Remote Desktop teknolojisi ile gövde kısmına yüksek hızlı kablosuz bağlantı kuran cihaz, çoklu dokunmatik özelliğine sahip olan ekranı Windows 8 işletim sistemi ile kullanabileceğiniz bir tablet haline getiriyor. Bunun yanı sıra, ASUS Transformer AiO'nun ayrılabilen ekranı kullanıcının isteğine göre, içinde bulunan NVIDIA Tegra 3 dört çekirdekli işlemciyi kullanan bir Android 4.1 tablet şeklinde kullanabilmek de mümkün. İki kullanım şekli arasındaki geçişi tek bir tuşa basarak yapabiliyorsunuz.


ASUS Transformer AiO'yu tablet şeklinde ev içinde kullanmak da gayet kolay. Tableti bir yerden bir yere taşırken rahat bir şekilde taşımanızı kolaylaştıran sapın yanı sıra, arka kısımda bulunan ayak sayesinde de ayrı olarak masanızın üzerine en uygun açıda duracak şekilde koyabilirsiniz.


Tüm Konu: Windows 8 ve Android'li tablet bir arada!

Kaynak: www.chip.com.tr