Windows Kurduktan Sonra Ekran Açılmıyor

HPQ-User
06-07-2011, 15:44   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 28
30,996 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

 

saw sormuş:
Merhaba
Sisteme Windows XP sp2, sp3 ve son olarak Windows 7 kurdum ama sorunu hala düzeltemedim. Onboard vga yı kullanınca görüntü geliyor. Sorun ekran kartındaki bir çakışmadır diye hdd ve ram lerden birer tane söktüm gene olmadı. Vista işletim sisteminde açılıyor ve görüntü sapasağlam geliyor. Bende diğer hdd yeniden bir işletim sistemi kuruyum dedim ama yok yok. Görüntüyü anca güvenli modda açıyorum orda da çakışma yok diyor. Sizce ne yapmalıyım?

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
Celeron D 2.80 İşlemci
2gb 667 OEM RAM
nvidia Zotac 8600 GT Ekran Kartı
350 Watt PSU
120 ve 320 GB Hard Disk

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:5.0) Gecko/20100101 Firefox/5.0

Kapalı Hesap (154666)
06-07-2011, 17:11   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009

HDD ve ramlerin sökülmesinden ziyade öncelikle onboard ekran kartının bios üzerinden disable yapılması gerekirdi.
İki ekran kartı aynı anda sistemde aktif olmamalıdır.

wıtchkıng
06-07-2011, 20:50   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2011

Merhaba
Ben üsteki soruyu soran kişiyim. saw ismi kullanıldığından bu nicki aldım Cevap yazmak için üye olmak gerekiyormuş. mr_yamyam zaten öyleydi biosta. Hiç dokunmadım o ayara. Öncedende kurduğumda hiç biosla uğraşmadan kullanabiliyordum. Sorunu orjinal media center kurarak hallettim diğer PC den. Günün yarısı bunla uğraşmakla geçti. Konu kapatılabilir.

Son Düzenleme: wıtchkıng ~ 06 Temmuz 2011 20:50
coply123
28-07-2011, 13:14   |  #4  
coply123 avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
38 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2011

benim sorunuma benziyo xp yüklendikten sonra ekran açılmıyor 3 dk sonra öyle durup mavi ekran çıkıp rest atıyor sana tavsiyem bilgisayarı ağ destekli güvenli modda aç.sonra 3,2 saat sonra yeniden başlat sonra açılabilir