Windows Live: Hizmetler güncelleniyor

CHIP Online
14-11-2008, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft, Windows Live çerçevesinde sunduğu hizmetleri güncellemeye hazırlanıyor. İşte yenilikler.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Wind ... elleniyor_9579.html

Microsoft'un açıklamasına göre Windows Live hizmetlerinin yeniden elden geçirilmiş sürümleri çok yakında kullanıma sunulacak. Yeni girişim sayesinde genel olarak sosyal-network hizmetleri bütünleştirilecek ve çevrimiçi sabit disk hizmeti SkyDrive güncellenecek. Bu çerçeve içerisinde Microsoft, SkyDrive depolama alanlarını 5 GB'tan 25 GB'a çıkaracak. Space'ler, Windows Live Hotmail ve Windows Live Messenger arasındaki uyum daha da sıkılaşacak. Güncelleme sayesinde hizmetler yeni bir arayüze de kavuşacak.

Microsoft yeni "Windows Live Groups" ile takım arkadaşları, kulüp üyeleri veya arkadaşlar grup şeklinde birbirine bağlanabilecek, dosya alışverişi yapabilecek ve beraber çalışabilecekler. Her grubun merkezi bir web sitesi olacak ve fotoğraf, takvim ve veriler için 25 GB depolama alanı olacak. Elbette bu depolama ihtiyaçları SkyDrive'dan karşılanacak.

Yorumların aksine Microsoft, yaptığı açıklama ile kendine has bir sosyal-network platformu oluşturmak gibi bir niyete sahip olmadığını duyurdu. Hizmetler ilerleyen haftalarda ABD'de devreye girecek. Avrupa ve diğer ülkeler içinse 2009'un başlangıcı öngörülüyor.

Tüm konu: Windows Live: Hizmetler güncelleniyor

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows Live hizmetleri arasında en çok sevdikleriniz hangileri?

Toxic
14-11-2008, 20:49   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,600 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

en sevdiğim hizmeti live messenger:)

Fattur
14-11-2008, 21:04   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Live messsenger.Live writer.Spaces.vbvb.. diye uzayıp gidiyor.ha sky drive ile live mesh spacesten hemen sonra geliyor.Belirtlmekte fayda var hataa meshi msn den daha çok kullanıom..