windows media player 11

huseyinkus
18-01-2009, 16:25   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

ingilizce media player 11 yükledim.Şimdi türkçe yüklemek istiyorum ama uyarı veriyor "sistem belirtilen yolu bulamıyor" acil yardı ederseniz sevinirim teşekkürler

uGuR.uK
18-01-2009, 18:05   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

sisteminde yüklü media player'ı kaldır, sonrada MS'in sitesinden yeni ve temiz bir kurulum dosyası ile yüklemeyi dene.

Mustafa Can
18-01-2009, 18:27   |  #3  
Mustafa Can avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,248 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

sorun windows geniune (windows doğrulaması) olabilir.

Recep Baltaş
18-01-2009, 22:08   |  #4  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

Windows Media Player işletim sisteminin bir bileşeni olduğu için sistemden tamamen kaldırılması mümkün değildir. Fakat daha önceden bilgisayarınızda yüklü olan Windows Media Player sürümüne geri dönüş yapabilirsiniz. İlk olarak herhangi bir işleme başlamadan önce sisteme “Yönetici” olarak giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra kaldırma işlemine başlamadan önce bilgisayarınıza takılı olan taşınabilir ses ve video cihazlarını çıkartın. Başlat menüsünü açın ve buradan “Denetim Masası/Program Ekle Kaldır” yolunu izleyin. Windows Media Player 11’e tıklayın ve “Kaldır” komutunu verin. Eğer Windows Media Player yüklü programlar listesinde gözükmüyorsa listenin en üst kısmındaki “Güncelleştirmeleri göster” seçeneğini işaretleyin. Windows XP yazılım güncelleştirmeleri kısmında Windows Media Player 11’i seçin ve “Kaldır” komutunu verin. Karşınıza çıkan her iki doğrulama kutucuğunu da “Tamam” diyerek onaylayın. Kaldırma işlemi bittiğinde bilgisayarı yeniden başlatın. Sistem yeniden başlatıldığında tekrar “Denetim Masası”na girin ve bu defa “Program Ekle/Kaldır” bölümünden Media Format 11 Runtime’ı seçin ve Kaldır butonuna tıklayın. Windows Media Format 11 Runtime listede gözükmüyorsa yine listenin en üst kısmındaki “Güncelleştirmeleri göster” seçeneğini işaretleyin. Artık Windows Media Format 11 Runtime’ı kaldırabilirsiniz. İlk diyalogu “Tamam” diyerek onayladıktan sonra ikinci pencerede “Do you want to continue with the rollback?” seçeneğini işaretleyin ve “Tamam”a tıklayın. İşlem bittiğinde sistemi yeniden başlatın. Bilgisayarınız açıldıktan sonra ise yine “Program Ekle/Kaldır”a girin ve bu defa “Microsoft User-Mode Driver Framework Feature Pack 1.0.0” adlı uygulamayı kaldırın.
Dikkat: Windows Media Player 11 ve Windows Media Format 11 Runtime’ı sildikten sonra Hata C00D271D ("Digital Rights Management bileşeninde bir hata oluştu. Microsoft ürün desteğine başvurun.") uyarısını alıyorsanız sorunu Windows Media Format 9.5 Runtime’ı yükleyerek çözebilirsiniz. Bu uygulamayı yükleme konusunda yardım almak istiyorsanız Microsoft’un 891122 numaralı makalesine göz atabilirsiniz.
Eğer bilgisayarınızdaki gizli dosya “$NtUninstallwmp11$” silinmiş ise Media PLayer’ı eski sürümüne geri döndüremezsiniz. Microsoft’a ait olmayan bazı yazılımlar (CCleaner  gibi) bu klasörü bilgisayarınızdan kaldırmaktadır.