Windows Media Player'ı zenginleştirme zamanı

CHIP Online
01-12-2008, 16:04   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Eklentiler, temalar, görsel öğeler ve ufak araçlarla Windows Media Player 11'i güçlendirin...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Wind ... me-zamani_9724.html

Eğer konu MP3 veya video oynatmak ise Windows Media Player birçok kullanıcı için halen bir numara. Sizlere Microsoft-oynatıcısının tüm gücünü kullanmanın yollarını göstereceğiz.

Windows Media Player 11 uygun tasarımı ve Windows ile mükemmel bir şekilde bütünleşmesiyle kullanıcıyı ikna ediyor. Fakat konu özellik çeşidine gelince Winamp ve benzerlerine göre feragat etmek zorunda kalıyorsunuz. Kullanışlı eklentiler ile Windows Media Player'ın özellik yelpazesini genişletebilir ve kullanımını daha rahat hale getirebilirsiniz.

Sizlere Windows Media Player için hazırlanmış en iyi eklentileri, temaları ve görsel öğeleri (visualization) tanıtacağız. Buna ek olarak Windows Media Player ile mükemmel bir şekilde çalışan ücretsiz yazılımları da tanıtacağız.


Tüm konu: Windows Media Player'ı zenginleştirme zamanı


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: En çok beğendiğiniz medya oynatıcısı hangisidir?

uGuR.uK
01-12-2008, 19:07   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

windows media player güzel bir görünüşe ve kaliteli oynatışa sahip, ama çok hantal. yani açılışı uzun sürüyor, özellikle rakiplerinin tak diye açılması bunu çok göz önüne çıkarıyor. ayrıca uzun metrajlı ve özellikle yüksek çözünürlüklü filmlerdeki ileri-geri oynatmalarda arada takılmalarda oluyor. ama genelde kullanırım, onun haricinde media player classic kullanıyorum k-lite ile geliyor zaten. tabi müzik dinlerken winamp vazgeçilmezim[;)}

badwizard
03-12-2008, 22:52   |  #3  
badwizard avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 100
1,013 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2008

Yeni (acemi) nesil genelde i hastalığına yakalanmış sanırım, bu hastalık zaman zaman alınganlık biçimindede kendini gösterir. i harfiyle başlayan herşeyi sorgusuz kullanma zorunluluğu duyuyor olmalılar, olur tabi de bunu empoze etmeye çalışıp ergenliğin verdiği gazla herkesi kendileri gibi sanmaları/herkese bilmişlik taslamaları/herkese ders verebilecek kapasitede olduklarını sanmaları ne acı? bilgisayar programlarınıda modaya uydurma trend yaratma/yaratılan trende eğilim gösterme, steve jobs ne yapsa alıp kullanma gibi bir kaygım yok o yüzden şu an kullandığım audio player winamp lite, normal versionuda modaya uymuş çünkü. hızlı iş akışı içinde hantal, hiç ihtiyacım olmayan özelliklere sahip, oraya buraya bağlanmaya çalışıp asabımı bozan, asli işini yapmaktan aciz üstelik herkesin kullandığı süper bir programla uğraşamayacak kadar yoğunum, broadcast sektöründe olan herkeste bunu bilir, video player kmplayer kurulu epeydir özel dv codecleri mpeg2 divx xvid video vs, aac ac3 vs. gibi spesifik audio codecleri internal codecleriyle okuyabilen sorunsuz bir oynatıcı, son olarak windows media player 10 kurulu (wmv video streaming yayınları izlemek için sadece)

physfg
04-12-2008, 00:00   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,686 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

wmp yi kullanmıyorum...otomatik aç a mpc yi ayarladım en hızlısı...

kendim tamamını izleyeceğim zaman yani sinema moduna geçeceğimde tr ler için nero,mpc, altyazılılar için mv2,bs

dvd için ,power,windvd,nero

açılmayanlar için de vlc

yani listede wmp bile yok maalesef

müzik içinse winamp vazgeçilmezim...belkide klavyedeki kısayol .m3u listelerini sorunsuz açtığı içindir...tabiii wm11 arayüzlü winamp favorim...

Son Düzenleme: physfg ~ 04 Aralık 2008 00:04