Windows Phone 8.1'den iyi haber!

CHIP Online
29-04-2014, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows Phone 8.1 Geliştirici sürümünde en çok şikayet edilen uygulamadan iyi haberler var!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... yi-haber_46819.html

Resimlerle: En iyi işçilik ve tasarım, bu 19 cepte!

Windows Phone kullananlar bilirler; işletim sisteminde yer alan Müzik uygulaması pek işlevsel değil. Ancak Microsoft buna da el atmış gibi görünüyor. Kısa bir süre önce Windows Phone 8.1 geliştirici sürümünü yayınlayan Microsoft, yeni sürümle birlikte ortaya çıkarttığı Cortana adındaki sanal asistan ile Müzik uygulamasına da katkıda bulunuyor.


Yeni sürüm ile Müzik uygulamasını yenileyen Microsoft, yeni sanal asistan Cortana'yı da işin içine dahil ederek Müzik listelerinizi sesli komutlar ile düzenlemenize olanak veriyor. Elbette yalnızca müzik listeleri oluştururken değil, uygulama içindeki tüm komutları sesinizi kullanarak verebileceksiniz. Diğer yandan yeni sürümde yalnızca Müzik uygulamasını değil, daha pek çok eksikliği ele alan Microsoft, yer yer karşılaşılan "siyah ekranlara" da çözüm buluyor.


Microsoft'un bu gibi problemleri tamamen ortadan kaldırılacağı Windows Phone 8.1 final sürümü ile çok daha iyi bir işletim sistemi deneyimi sunacağından eminiz. Ama şimdilik, henüz tamamlanmış olmasa da, geliştirici sürümü ile idare etmek zorundayız...

Tüm Konu: Windows Phone 8.1'den iyi haber!

Resimlerle: En iyi işçilik ve tasarım, bu 19 cepte!

Kaynak: www.chip.com.tr