Windows Phone 8 bu üreticilerden gelecek

CHIP Online
21-06-2012, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows Phone 8'li cepleri kim üretecek? Şu anki cepler neden WP8 kullanamıyor? İşte tüm cevaplar!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... -gelecek_34379.html

Resimlerle: WP7.5'li Nokia Lumia'lar resmen tanıtıldı!

&lt;span style="text-decoration: underline;">Windows Phone 8</span>, bu sene en az dört üreticinin telefonlarında bulunacak. Nokia, Samsung, HTC ve Huawei'nin telefonları, işletim sisteminin çıkış tarihinde hazır olacak.


Dört şirketin cepleri de başlangıç olarak Qualcomm MSM8960 çift çekirdekli Krait işlemcilere sahip olacak. Windows Phone 8, 50 dilde yayınlanacak ve uygulama mağazası 180 ülkedeki kullanıcıları için açık olacak. Yeni Windows Phone, geliştiricilere gerçek çoklu görev işlevini de kullanabilme olanağı sunacak. Yeni VoIP entegrasyonu, herhangi bir uygulamayı açık tutmadan aranabilmenizi sağlayacak.


Windows Phone 8, Windows 8 ile aynı kod tabanını kullandığından şu anki Windows Phone 7 kullanıcıları, WP8'e yükseltemeyecekler. Bu kullanıcılar, önemli güncellemeleri içermeyen ancak en önemli görsel değişiklik olan yeni giriş ekranını içeren Windows Phone 7.8'e yükseltme yapabilecekler. Windows Phone 7.8 güncellemesinin ne zaman kullanıma sunulacağı ise şimdilik açıklanmıyor.


<span style="text-decoration: underline;">Windows Phone hakkında daha fazla detay ve Microsoft'un açıklamaları sonraki sayfamızda.</span>


Tüm Konu: Windows Phone 8 bu üreticilerden gelecek

Resimlerle: WP7.5'li Nokia Lumia'lar resmen tanıtıldı!

Kaynak: www.chip.com.tr