Windows Phone 8'den sevindiren detay

CHIP Online
16-07-2012, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows Phone 8 hakkında ortaya çıkan bu detay, kullanıcıların en büyük derdini tarihe gömecek!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... en-detay_34767.html

Resimlerle: Akıllı telefon yolunda kilometre taşları

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen WPC'de Microsoft ve iş ortaklarıyla ilgili birçok bilgi ortaya çıktı. Fakat bir kullanıcının WPCentral üzerinde yayınlanan tanıtım videosunda fark ettiği küçük detay, konferanstaki bilgiler kadar ilgi uyandırdı.


Windows Phone 8'in tanıtım videosunu izleyen kişi, videonun sonlarına doğru ekrana gelen görüntüde, ekranın hemen sol aşağı tarafından daha önce Windows Phone'larda bulunmayan "notification" tuşları fark etti. "Lock-sreen" yani telefon kapalı olduğu anda da gözüken tuşlardan eski Windows logosunun Hotmail ya da Live bildirimler için kullanıldığı düşünülüyor.


Windows Phone 7'deki belki de en büyük sorunlardan bir tanesi, herhangi bir bildirim geldiği zaman sistemin bir anda tümünü göstermeye çalışması, daha da önemlisi herhangi bir üçünü parti uygulamadan gelen bildirimleri genelde görmezden gelmesiydi.


Apple'ın da, Google'ın da üzerine fazlasıyla titrediği bu konu hakkında umarız Microsoft da bir şeyler yapar zira gözden kaçan bildirimler kullanıcıların en çok canını sıkan sorunların başında yer alıyor.

Tüm Konu: Windows Phone 8'den sevindiren detay

Resimlerle: Akıllı telefon yolunda kilometre taşları

Kaynak: www.chip.com.tr