Windows Phone 8 GDR2 güncellemesi hazır!

CHIP Online
23-08-2013, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft, Windows Phone 8'e gelecek bu önemli güncellemenin detaylarını ortaya çıkardı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... si-hazir_42211.html

Resimlerle: Windows Phone'lu 9 canavar!

Geçtiğimiz ay hakkında sızıntılar yaşayan Microsoft'un yeni Windows Phone 8 güncellemesi GDR2 sonunda kullanıcılarla buluştu. Beraberinde pek çok iyileştirme getiren yeni güncelleme ile Microsoft, böylece Windows Phone 8'deki "karışıklıkları" ortadan kaldıracağına inanıyor.


Çeşitli performans iyileştirmelerini beraberinde getiren yeni Windows Phone 8 güncellemesi GDR2 ile artık telefonu FM Radyo destekleyen kullanıcılar artık Music + Videolar koleksiyon sekmesinden radyo istasyonlarına erişim sağlayacaklar. Güncellemeyle birlikte XBOX Music uygulamasında da iyileştirmelere giden Microsoft, müzik indirme ve senkronize işlemlerinin daha kolay yapılacağının altını çiziyor. Bunun yanı sıra şarkı ve albüm ismi gibi bilgiler daha doğru görünecek. Yeni güncellemede Data Sense'e de el atan Microsoft, telefonunuzun veri kullanımını ayarlayabilmenize ve limitlerle ilgili farklı işlemler gerçekleştirmenize de olanak tanıyor. Bunun yanında GDR2 kameraya ek özellikler getiriyor. Ayrıca bazı Google servislerine de güncelleştirmenin etkilerini görebilecek olan Windows Phone 8 kullanıcıları, GDR2 ile birlikte daha iyi bir Bluetooth fonksiyonuna kavuşacak.


HTC Windows Phone 8X ve Nokia Lumia 928 güncellemeye geçtiğimiz hafta kavuştu ve Lumia 822 ise dün itibariyle güncelleme bildirimleri almaya başladı. Diğer cihazlar da yavaş yavaş güncellemeyi alacak. Ancak Nokia 925 ve Nokia 1020'nin yeni güncellemeyle birlikte geldiğini de söyleyelim.

Tüm Konu: Windows Phone 8 GDR2 güncellemesi hazır!

Resimlerle: Windows Phone'lu 9 canavar!

Kaynak: www.chip.com.tr