Windows Phone 9, 2015'e yetişecek mi?

CHIP Online
22-07-2013, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft'un resmi Twitter hesabından yayınlanan bu cümle, herkesin kafasını karıştırdı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... secek-mi_41615.html

Resimlerle: Windows Phone'lu 9 canavar!

Mİcrosoft, Twitter'daki Windows Phone Design hesabı üzerinde, yanlışlıkla yeni Windows Phone 9 hakkındaki gerçeği açıklamış olabilir mi?


Birkaç gün önce yaşanan olayda, Windows Phone işletim sistemini tasarlayan ekibin resmi Twitter hesabından şöyle bir tweet atıldı:


"Her şeyi çöpe atıp sıfırdan başlıyoruz"? Hahahahaa!


Bunun, 2015'e yetiştirilmesi planlanan Windows Phone 9 işletim sistemi hakkındaki tüm çalışmaların çöpe atıldığı ve sıfırdan yeni bir işletim sistemi yazıldığı anlamına geldiğini düşünen kullanıcılar tweet'e cevap verdiğinde, Twitter hesabından önce o mesajı atan kişinin sarhoş olduğu iddia edildi. Ardından da tüm bu mesajlar silindi. Mesajın Microsoft'ta böyle bir açıklama yapmaya yetkisi olmayan birisi tarafından atılıp, ardından kaldırılmış olma ihtimali var.


Şimdi, yeni Windows Phone işletim sistemi hakkında Microsoft'un yapacağı resmi açıklama merakla bekleniyor. Kullanıcılar, tüm işletim sisteminin sıfırdan yazılacağına inanmıyor. Eski sistemdeki hataların düzeltileceği ve bazı tasarımsal değişikliklerin yapılacağı yeni bir Windows Phone sistemi bekleniyor.

Tüm Konu: Windows Phone 9, 2015'e yetişecek mi?

Resimlerle: Windows Phone'lu 9 canavar!

Kaynak: www.chip.com.tr