Windows Phone 9, 8 ay sonra gelebilir!

CHIP Online
11-04-2014, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows Phone 9, erken bir çıkışla ve yeni işlevleriyle hepimizi şaşırtabilir...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... elebilir_46485.html

Resimlerle: Windows 8.1'in gizli kalan 20 yeniliği!

Yeni raporlara göre bir sonraki Windows Phone işletim sistemi, 8 ile 10 ay arasında bir sürede ortaya çıkarak hepimize sürpriz yapabilir. Windows Phone 9'un, sürümünü ileriye taşıyan her yazılım gibi birçok yeni işlevle gelmesi bekleniyor.


2015'in başlarında yayınlanması beklenen bir sonraki büyük Windows Phone güncellemesi, videolu sohbet ve dosya yöneticisi gibi yeni işlevlerle gelecek. Windows Phone 9, kullanıcılara varsayılan kısa mesaj uygulamasını seçmelerine de izin verecek.


Bir Microsoft çalışanının Reddit'te verdiği (çalışanın hesabı şu an silinmiş durumda) bilgilere göre firmanın kendi geliştirdiği Bing arama motorunun Windows Phone 9'daki varlığı, daha güçlü hale gelecek. Bunun anlamı, muhtemelen Bing'in Windows Phone 9 ile daha derinden bir bütünleşme sunacağı. Windows Phone 8.1'deki Cortana, Microsoft'un bu yönde adımlar attığını göstermişti.


Bir sonraki Windows Phone'un isminin Windows Phone 9 olacağı ise kesin değil - Microsoft, yeni sürümü Windows Phone 8.2 olarak da adlandırabilir. Ancak sürüm numarası ne olursa olsun, bizleri birkaç sürprizle karşılayacak.

Tüm Konu: Windows Phone 9, 8 ay sonra gelebilir!

Resimlerle: Windows 8.1'in gizli kalan 20 yeniliği!

Kaynak: www.chip.com.tr