Windows Phone için 9 yeni üretici

CHIP Online
24-02-2014, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows Phone, şimdi, daha önce hiç olmadığı kadar güçlü... İşte Windows'a "evet" diyen 9 yeni isim!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... -uretici_45599.html

Resimlerle: Windows'lu cihazlar için dokunmatik ipuçları!

Microsoft, Nokia'yı satın aldıktan sonra küstürdüğü telefon üreticilerini bir bir geri kazanmayı başarıyor. Yüksek teşvik primleri sayesinde, HTC, Huawei, Samsung ve hatta Sony'nin Windows Phone'lar üretmesini garanti alan Microsoft şimdi de, MWC 2014'te  9 yeni telefon üreticisini Windows Phone üretmeye ikna ettiğini açıkladı.


Çoğunlukla Çin pazarına yönelik çalışan veya GSM şirketlerine NoName telefon üreten Foxconn, Gionee, Lava (Xolo), Longcheer, JSR, Karbonn ve ZTE'nin yanında Lenovo (Motorola) ve LG de Microsoft'un yeni iş ortakları arasına katıldılar. Böylece Microsoft, Android kadar güçlü bir üretim kapasitesine ulaşmış oldu. Artık Windows Phone platformu için tek gereken, bu üretim kapasitesini tam kapasite çalıştıracak yeni Windows Phone kullanıcıları. Microsoft'un bu amaçla çok cazip kampanyalar ve Windows Phone temalı zekice reklamlarla 2014'ü çok renkli bir pazarlama yılına çevirmesi bekleniyor.


Microsoft ayrıca, 9 yeni donanım üreticisi ile işbirliğinin yanında Qualcomm'un Snapdragon 200 ve 400 işlemcilerini de destekleyeceğini duyurdu ki, böylece daha düşük maliyetli telefonların üretilmesi ve daha geniş yelpazede müşteriye ulaşılması mümkün olacak. Microsoft'un telefonlarında çift SIM kart destekleyeceğini de açıklaması, günün bir diğer sürprizi oldu. Windows Phone 8.1 güncellemesinin de çift SIM kartı desteklemesi bekleniyordu. Böylece fiilen bu söylenti de doğrulanmış oldu.  Hem ucuz, hem akıllı, hem Microsoft güvencesinde, hem de çift SIM kartlı telefonların büyük rağbet görebileceğini tahmin etmek zor değil.

Tüm Konu: Windows Phone için 9 yeni üretici

Resimlerle: Windows'lu cihazlar için dokunmatik ipuçları!

Kaynak: www.chip.com.tr