Windows sağ tuş menünüzü geliştirin!

CHIP Online
15-07-2013, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows'un sağ tuş menüsü size de çok yetersiz görünüyorsa, bu minik araçla onu değiştirin!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... listirin_41349.html

Resimlerle: Windows 8.1'de neler yeni?

Windows'ta dosyalarınıza sağ tıkladığınızda onlarla etkileşimde bulunmanızı sağlayan güçlü seçenekler karşınıza geliyor. Ama sağ tuş menünüzü daha da güçlendirmek isterseniz, ona bir dizi yeni seçenek ekleyecek olan Right-Click Enhancer'ı denemelisiniz.

Uygulamanın ücretsiz sürümü, "Klasöre taşı" veya "Klasöre kopyala" gibi seçenekler sayesinde iki konum arasında dolaşmanıza gerek kalmadan dosyaları direkt olarak taşımanıza/kopyalamanıza izin veriyor. İsterseniz ilgili seçeneği etkinleştirerek, klasörlere sağ tıklayıp yönetici izinlerine sahip bir komut satırı çalıştırmanız da mümkün.

Not: Right-Click Enhancer'ın ücretsiz sürümünü yüklerken işe yaramayan ek yazılım tekliflerini kabul etmemeye dikkat edin. Uygulamanın taşınabilir sürümünde bu teklifler bulunmuyor.

Uygulamanın ücretli profesyonel sürümü (10 dolar, ücretsiz olarak denenebiliyor) ise sağ tuş menüsüne alt klasörler ekleme, istenmeyen girdileri silebilme, belirli uygulamalar ve konumlar için kısayollar oluşturabilme gibi özelliklere sahip.

İndirin: Right-Click Enhancer

Tüm Konu: Windows sağ tuş menünüzü geliştirin!

Resimlerle: Windows 8.1'de neler yeni?

Kaynak: www.chip.com.tr