Windows10 Dosya İndirme Sırasında Kapandı açılmadı

xjasef
10-05-2018, 20:13   |  #1  
xjasef avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2018

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma 4 5 gün önce Windows 7'den Windows 10'a geçiş yaptım normal BOOT ile. Windows 10'u kurduktan sonra BIOS'a hiç giremedim hemen Windows 10 açılıyor. HyperX SSD kullanıyorum. Şimdi de bilgisayarı bir şey indirirken bırakmıştım ve baktığımda yeniden başlatmış Windows 10 başlangıç ekranında kalmış ve yuvarlak dönüp duruyor. BIOS da açamıyorum. Bilgisayarın üzerindeki restart tuşuna bastığımda otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ve siyah ekran çıkıp sadece mouse gözüküyor. Tekrar yeniden başlattığımda ise gene yuvarlak dönüp duruyor lütfen yardımcı olun her hafta bi sorunla karşılaşıyorum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Sistem Bilgilerim
iaydin
20-05-2018, 12:09   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 3
79 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2008

Windows 7'den itibaren hızlı başlangıç kullandığı için açılış esnasında aşağıda anlatacağım ayarı eger yapmamışsanız bios ekranına ulaşmanız oldukça zor olabiliyor.

Denetim masası - Sistem ve Güvenlik - Güç Seçenekleri - Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin - Şuan Kullanılmayan ayarları değiştir linkine tıklayınız ve Hızlı başlatmayı aç (önerilen) kutusundaki tiki kaldırın. Böylece açılışınız normal olacak ve bios ekranına ulaşabileceksiniz.