winfast 6150K8MA-8KRS 939 pin anakart

sah1n
09-01-2008, 11:37   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,758 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007

Şimdi anakart ı garantiye gönderdim öncelikle onu söyleyim.

Sorun şuydu anakartta onboard vga var.
Ben buna harici bir ekran kartı taktığımda otomatikman onboard vga nın kendini disable etmesi lazım.

Şimdi ben ekran kartı taktığımda onboard vga kendini iptal etmiyor ve her seferinde yeni donanım bulundu diye çıkıyor.ben bunu tanıttığımda ozaman çakışma oluyor ve bozuk bir ekran çıkıyor.

bios update yaptım farklı ekran kartı taktım vs vs sorun devam ediyor eskiden yapmıyordu bu sorunu varmı bir fikri olan veya buna benzer bir olayla karşılaşan ?

Borga-x
09-01-2008, 11:52   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

BEnımde sıstemımde 2 tane boyle ekran kartı var. İkisinide Windows tanıyor ama aygıt yonetıcısınden onboardı çalıştırma dıyorum ve goruntu almıyorum o cıkıstan boylece Pcı-E ekran kartını kullanıyorum. Kartı taktıgımızda bıosuna gırıp hıc ayarda yapmadık. Wındows onboardı da goruyor ama çalıştırmıyor. onboardın Sürücüleri de yüklü bu arada..

Son Düzenleme: Borga-x ~ 09 Ocak 2008 11:53
sah1n
09-01-2008, 12:43   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,758 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007

Yaw bu her seferinde donanım bulundu diye çıkıyorya ona gıcık oluyor müşteri şimdi onu tanıtıyoruz tanıtınca çakışma oluyor.Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıyorum adam yok ben o şekilde istemiyorum diyo eskiden öyle değildi diyo.