WinPhone 8.1'de yapabileceğiniz 5 şey!

CHIP Online
30-04-2014, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows Phone 8.1'li cebinizde kullanabileceğiniz bu 5 özellikten haberiniz var mı?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... iz-5-sey_46837.html

Resimlerle: İşte 299 dolarlık "kusursuz cep" OnePlus One!

Microsoft, Nokia'yı satın almasıyla beraber Windows Phone çalışmalarına hız katıyor. 41 megapiksellik müthiş bir kameraya sahip Lumia 1020 ile tanışalı sadece aylar oldu, yeni yazılım güncellemeleri ise önümüzdeki aylarda ortaya çıkacak. Henüz tanıtılan Windows Phone 8.1 ise mobil platformu adeta kendine getirdi. İşte Windows Phone 8.1 ile yapabileceğiniz eğlenceli şeyler.


1. Sosyal medya entegrasyonu: LinkedIn, Facebook ve Twitter'a aynı anda, tek dokunuşla güncelleme gönderebilirsiniz.


2. People Hub: Kişiler bölümü sadece adres defteri olarak çalışmakla kalmaz, aynı zamanda kişilerinizin Facebook, Twitter, LinkedIn ve Windows Live güncellemeleri tek bir sayfada gösterir.


3. Ofis entegrasyonu: Office Hub sayesinde Word belgelerini, PowerPoint sunumlarını, Excel çalışma sayfalarını ve OneNote notlarını görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz.


4. Canlı kutucuklar: Belki yeni bir özellik değil ama Windows Phone'u diğerlerinden ayıran bir özelliği, canlı kutucukları. Sizi en çok ilgilendiren canlı kutucukları giriş sayfanıza "sabitleyebilir", içerikleri direkt olarak kutucuk üzerinde görebilirsiniz.


5. Word flow: Dahili klavye, Windows Phone 8.1'le beraber parmağınızı klavye üzerinden kaldırmadan yazı yazmanıza izin veriyor. Klavyenin tahminleri, Microsoft'tan Lucas Westcoat'a göre yazdıklarınızın içeriğine göre belirleniyor.

Tüm Konu: WinPhone 8.1'de yapabileceğiniz 5 şey!

Resimlerle: İşte 299 dolarlık "kusursuz cep" OnePlus One!

Kaynak: www.chip.com.tr