WinPhone'un Facebook uygulaması yenilendi!

CHIP Online
19-06-2014, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows Phone'un Facebook Beta uygulaması, baştan aşağı değişti! İşte yenilikler...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... enilendi_47806.html

Resimlerle: Dünya Kupası için en iyi 9 uygulama!

Microsoft, Windows Phone için sunduğu Facebook uygulamasının beta sürümünün arayüzünü baştan aşağı yenileyerek, ona video yükleme gibi yetenekler kazandırdı.


Güncellemeyle birlikte 5.3 sürümüne yükselen Facebook beta uygulaması, çeşitli performans geliştirmelerinin yanında haber kaynağı, uyarılar gibi bölümler arasında geçiş yapmanızı daha kolay bir hale getiriyor. Bunun yanında uygulamaya Windows Phone'un arayüzüne uygun düğmeler ve animasyonlar da eklenmiş.


Uygulamanın üst tarafında görüntülenen arama düğmesi, kişileri ve sayfaları bulmanızı kolaylaştırırken, hemen düğmenin alt tarafında sıralanan haber kaynağı, arkadaşlık istekleri, mesajlar, uyarılar ve daha fazla seçenek simgeleri yer alıyor ve bu bölümler arasında sayfayı sağa veya sola kaydırarak geçiş yapmanıza izin veriliyor. Yeni eklenen video yükleme işlevi ise alt taraftaki menü çubuğunda yer alıyor. Bu çubuk üzerindeki bir düğmeyle durumunuzu güncellemeniz, fotoğraf veya video yüklemeniz ve konumlarınızı paylaşmanız mümkün oluyor.

Tüm Konu: WinPhone'un Facebook uygulaması yenilendi!

Resimlerle: Dünya Kupası için en iyi 9 uygulama!

Kaynak: www.chip.com.tr