WinRAR 5.0 Türkçe hazır; İndirin!

CHIP Online
11-09-2013, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Çoğu PC kullanıcısının vazgeçemediği yazılımın son sürümü, Türkçe olarak yayında! İndirin...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/win ... -indirin_42532.html

Resimlerle: Sadece programcıların güleceği şeyler...

Popüler sıkıştırma yazılımı WinRAR'ın 5.0 sürümünün geçtiğimiz hafta yayınlanan İngilizce sürümünün Türkçe çevirisi tamamlandı. Sürüm numarası 4.20'den 5.0'a sıçrayan ve Türkçeleştirme çalışmalarının editörümüz Zeynel Öztürk tarafından yapıldığı WinRAR'da önemli yenilikler bulunuyor.


Yenilik listesinin başında yeni RAR 5.0 biçimi yer alıyor. Yeni format, daha geniş "sözlük boyutu" sayesinde daha iyi bir sıkıştırma oranı sunabiliyor. RAR 5.0 biçimini kullanmanız isteğe bağlı, zira eski WinRAR sürümleri RAR 5.0'ı desteklemiyor. Yeni RAR biçimi, özellikle büyük dosyalarda kendini gösteriyor.


RAR 5.0 biçimi, bozulan dosyalarınızı kurtarmaya yönelik yeni seçenekler ve fazlasını da içeriyor. Bu arada "gerçeklik denetleme" işlevi, artık yeteri güvenliği sunamadığından kaldırılmış. Yeniliklerin tam listesine WinRAR klasörü içindeki WhatsNew.txt dosyasından erişilebiliyor.


WinRAR'ın arayüzüne eklenen birkaç yeni seçenek dışında büyük bir tasarım değişikliği ise göze çarpmıyor. WinRAR'ın 40 günlük deneme sürümlerini aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.


İndirin: WinRAR 5.0 32-bit - 64-bit (Türkçe)


İndirin: WinRAR 5.0 32-bit - 64-bit (İngilizce)

Tüm Konu: WinRAR 5.0 Türkçe hazır; İndirin!

Resimlerle: Sadece programcıların güleceği şeyler...

Kaynak: www.chip.com.tr