Wondershare iPhone Ringtone Converter [18.12.2009]

CHIP Online
18-12-2009, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Wondershare iPhone Ringtone Converter kullanımı kolay bir cep telefonu melodisi dönüştürücüdür. Kendi müzik ve videolarınızı iPhone\iPhone 3G\iPhone 3GS ile uyumlu olacak şekilde dönüştürebilir, müzik ve videolarını istediğiniz uzunluğa indirmek için kesebilirsiniz. Dönüştürülmüş M4R melodiyi iPhone ya da iTunes ile senkronize ederek iPhone'unuz üzerinden melodileri yönetebilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Wondershare iPhone Ringtone Converter kullanımı kolay bir cep telefonu melodisi dönüştürücüdür. Kendi müzik ve videolarınızı iPhone\iPhone 3G\iPhone 3GS ile uyumlu olacak şekilde dönüştürebilir, müzik ve videolarını istediğiniz uzunluğa indirmek için kesebilirsiniz. Dönüştürülmüş M4R melodiyi iPhone ya da iTunes ile senkronize ederek iPhone'unuz üzerinden melodileri yönetebilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumÖzellikler:M4A, WMA, AAC, MKA, OGG, FLAC, AIFF, WAV, APE, MP3, M2TS, TP, AVI, MP4, MPEG, 3GP, WMV, ASF, DAT, MOV, MOD, MKV ve FLV dosyalarını, iPhone M4R'a dönüştürür.
Fade in ve Fade out efektleriyle bezenmiş kendinize özel melodiler oluşturmak için, müzik dosyaları içerisinden parçalar kesebilirsiniz.
Dönüştürülmüş dosyaları iPhone ya da iTunes'a direkt olarak transfer etme imkanı sunar. iPhone melodisini silme veya kaldırma, yerel klasörden daha fazla melodi yükleme imkanı sunar.
Ve daha fazlası... iPhone Ringtone Converter
Önemli:Yazılımı aktive etmek için üreticinin sitesinde kayıt olmanız gerekiyor. Böylece kodu alabilir ve yazılımı aktive edebilirsiniz.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Wondershare iPhone Ringtone Converter