Wondershare Music Converter [09.01.2010]

CHIP Online
09-01-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Wondershare Music Converter dönüştürücüsü DRM korumasını kaldırabilen bir uygulama. Program tüm korumaları kaldırıp ses dosyalarını M4A, MP3, WMA, WAV, OGG, AAC, AC3, APE ve MKA formatlarına dönüştürebiliyor.

Wondershare Music Converter dönüştürücüsü DRM korumasını kaldırabilen bir uygulama. Program tüm korumaları kaldırıp ses dosyalarını M4A, MP3, WMA, WAV, OGG, AAC, AC3, APE ve MKA formatlarına dönüştürebiliyor.Program hem çok hızlı dönüştürme yapabiliyor, parametreleri ayarlamanıza izin veriyor, DRM korumasını kaldırdıktan sonra dosyaları iPod, iPhone, PSP, Zune, Creative Zen, Archos ve BlackBerry formatlarına dönüştürebiliyor.Bir bakışta:DRM korumasını WMV, WMA, M4P, M4B, AAC, M4V, M4A vs. dosyalarından kaldırma.
Her türlü dosyayı M4A, MP3, WMA, WAV, OGG, AAC, AC3, APE, MKA formatına dönüştürme.
iPod, iPhone, PSP, Zune, BlackBerry, Creative Zen, Archos ve Walkman desteği.
Hızlı ve yüksek performanslı dönüştürme
Dönüştürme parametrelerini ayarlayabilme.
Ve daha fazlası...
Ürün bağlantısıÖnemli: Yazılımı aktive etmek için üreticinin internet sitesinden kayıt olmalısınız. Aldığınız kod ile kurduğunuz yazılım tam sürüm haline gelecek.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Wondershare Music Converter

bilgi_çağı
09-01-2010, 12:39   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
349 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2007

Bu sitenin en fazla verdiği programların başında dönüştürücüler geliyor. İşte bir tane daha ama bu diğerlerinden biraz daha farklı tüm korumaları kaldırıp, dönüştürme yapabiliyor.