Wordpress Beğen Paylaş Eklentisi AddToAny

webmasteryolcu
15-12-2011, 18:40   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
66 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2010

Selamun aleyküm değerli arkadaşlar sitenizde mutlaka ve mutlaka olması gereken ister wordpress ister ister html ister hangi yazılım yada sistem olursa olsun yer vermeniz gereken özelliklerden biriside paylaş butonları bir çok yerde karşılaşmışsınızdır. Şimdi sıra sizde yapmayanlar yapacak yapanlar ise yeni bilgiler ve fikirler ışığında geliştirme yönünde adım atacak inşeAllah


AddToAny: Share/Bookmark/Email Buttons

İçerisinde onlarca imleme, bookmark sitelerinin butonu bulunan eklenti ayrıca facebook beğen butonu ve google +1 butonu ilede güncel gelişmelere her zaman ayak uydurmaya devam ediyor.
Kullanacağımız eklenti AddToAny: Share/Bookmark/Email Buttons neden bu derseniz daha gelişmiş daha başarılı ve şuana kadar 2 milyondan fazla incelenme oranı olduğu ve kendimde kullandığım için bu eklentiyi resimlerle destekleyerek anlatacağım. öncesinde merak edenlere örnek görünüm.


Demo Sayfanın en alt kısmında: http://www.avonsitesi.com/avon-siparis-ver


Yukardaki demo adrestede gördüğünüz gibi facebook butonu ile insanlar sitenizi beğeniyor ve profillerinde sitenizin reklamı oluyor onun gibi onlarca servis lakin biz önemli ve en çok tercih edilenleri kullanacaz demoda belirttiğim adres tam olması gerekenleri kullanıyor. siz google +1 butonunuda ekleyin demoda yer almıyor. Şimdi pek bilen yok fakat ilerleyen aylarda facebook kadar popüler hale gelecektir.


AddToAny İndirme Adresi
Wordpress panelinizin eklentiler yeni ekle popüler kısmından yükleyebileceğiniz gibi wordpress resmi sitesinde bulunan sayfasındanda aşağıdaki linkten yükleyebilirsiniz. Kurulum hakkında ve güncelleme bilgilerini okuyabilirsiniz.


http://wordpress.org/extend/plugins/add-to-any/

AddToAny Ayarları

Eklentiyi kurup etkinleştirdiğinizi kabul ederek devam ediyorum arkadaşlar. Ayarlar kısmında bulunan AddToAny linkine tıklayarak eklentinin sayfasına gidiyoruz. Aşağıdaki resimde eklentinin benim isteğime göre düzenlenmiş hali var siz farklı ayarlarda yapabilirsiniz.
[/URL]

Sponsorumuz: [URL="http://www.avonsitesi.com/avon-siparis-ver"]Avon Sipariş Ver

WordPress Paylaş Butonları Eklemek
Ayarlar sayfasında ilk yapmanız gereken Servis Ekle/Kaldır butonuna tıklayarak açılan imleme ve bookmark sitelerinden sevdiğiniz beğendikelrinizi sitenizde yazılarınızın aldında görünmek üzere seçmek seçim yapmak için üzerine tıklayın listedeki yerini alacaktır sıralamayıda sürükle bırak yaparak düzenleyebilirsiniz.


WordPress Paylaş Siteleri Kullanımı
Listede gördüğünüz gibi 100den fazla servis var fakat popüler olanları kulalnın onlar arasında facebook, twitter, google +1, digg, delicious, blogger, diigo, StumbleUpon gibi popüler siteleri seçmeniz yeterli olacaktır.


Sitenizdeki görünüm yerini seçmek içinse yazı ve sayfalarda yayınlanması için Yazı özetlerinin Alt kısmında göster. seçeneği seçili olsun fakat ana sayfada isteyenler içinde seçenek mevcuttur.Değişiklikleri kaydet butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. 

Sizlere tavsiyem o eklediğiniz sitelere kayıt olun yeni yazı yazdıkça o sitelere ilk siz ekleyin ziyaretçilerin eklemesini beklemden inanın o yazınız aramalarda çok büyük değer kazanacaktır.
Wordpress Paylaş Butonu