Wordpress Dersleri - www.wordpressdersleri.com

ahmettbilal
09-07-2015, 17:25   |  #1  
ahmettbilal avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2015

Wordpress Dersleri, internet dünyasının %24'ünü oluşturan bir içerik yönetim sistemini diğer insanlarada öğretmek için açılmıştır. Kendi edindiğimiz bilgileri başkalarıyla da paylaşmayı kendimize görev edindik. Sizlerde çıktığımız bu yolda bizlere destek olursanız, bizi mutlu etmiş olursunuz. Sitemiz hala geliştirme aşamasındadır. Şuan için birkaç eksiği bulunmaktadır. Ancak en kısa sürede eksikler giderilecektir.

Sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizi takip edebilirsiniz. Tabikide bizi takip eden kullanıcılarımıza hediyelerimiz olucak. Sosyal medya hesaplarımız üzerinden duyurucağımız etkinliklerimize, sadece bizi takip eden kullanıcılarımız katılabilecekler. Yakın bir zaman içerisinde hosting etkinliği düzenleye düşünüyoruz. Wordpress Dersleri adı altında açılan sitemiz, videolu ve yazılı dersleri ile takipçilerimize yardımcı olmaya çalışıcağız. SEO hakkında da bilgiler paylaşacağımız sitemizde, soru-cevap sisteminide etkinleştirdik. Aklınıza takılan soruları bizlere sorabilirsiniz. En kısa sürede ekibimiz size geri dönüş yapacaktır. Ayrıca sosyal medya hesaplarımız üzerinden de bize sorularınızı gönderebilirsiniz.

Sitemizin öncellikli amacı takipçilerine en iyi ve en hızlı şekilde yardımcı olabilmek olduğu için alt kategorilierimizi kullanarak en hızlı şekilde sorununuza bir çözüm bulabilirsiniz. Anasafyamızda "sorun ne?" kısmından da sorunuz hakkındaki anahtar kelimelerle arama yapabilirsiniz. Sitemiz üzerinden Wordpress Eklentilerine de ulaşabilirsiniz. En etkili teknikleri bizim sitemizden bulacağınızdan eminiz. Wordpress Dersleri, takipçilerine ücretsiz olarak kullanabileceği sistemlerde hazırlayacaktır. Bizi takipte kalın...

ahmettbilal bu faydalı başlığı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]