WordPress Dipcukadam Teması Ücretsiz İndir

emirhanbulbul6161
08-09-2015, 13:38   |  #1  
emirhanbulbul6161 avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2015

HTML ve CSS dillerini öğrendikten sonra kendimi geliştirmek adına bir tema yazdım. Daha sonra yazmış olduğum temayı kişisel bloğum'da kullanmak üzere WordPress'e entegre ettim. Temayı kodlarken bir sürü yeni bilgi edindim ve kendimi bir nebze olsa da geliştirdim.


Temayı kendinize göre düzenleyecek olduğunuz kısımları yapmış olduğum tema paneline ekledim. Tema paneli sayesinde bazı kısımları kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

Kişisel bloglar için kodlamış olduğum temayı belki beğenip kullananlar olur diye ücretsiz olarak dağıtıyorum. Temayı paylaştıktan hemen sonra yeni bir tema için kolları sıvadım. Dipcukadam WordPress Temasında'ki eksiklerimi giderecek ve çok daha iyi tasarımlı bir tema yapacağım...

Dipcukadam WordPress Teması benim ilk deneyimim olduğu için lütfen eksiklerimi maruz görün. Temayla ilgili yaşanan herhangi bir sorun olursa yorum atmanız yeterli, elimden gelen yardımı yapacağım.

Temanın seo puanı aşağıdaki gibidir;

Not 1: Temanın sidebar kısmında bulunan "Bağlantılar" kısmını tema dosyasındaki sidebar.php dosyasından kendinize göre değiştirebilirsiniz.

Not 2: Temada yorum kısmının aktif olması için "Disqus Comment System" eklentisini Eklentiler kısmından eklemeniz gerekiyor. Temaya göre bir yorum alanı yapmadığım için bu eklenti sayesinde hazır bir yorum kısmı gelecektir.

Daha fazla söze gerek yok arkadaşlar. Temayı beğenen indirip kullanabilir :) Yorum atmanı unutmayın...

Temanın resimleri aşağıdaki gibidir;

Temayı İndir

Son Düzenleme: emirhanbulbul6161 ~ 08 Eylül 2015 13:43 Neden: