WordPress Hosting Fiyatları - NettaCompany Inc.

NettaCompanyInc
19-11-2016, 14:09   |  #1  
NettaCompanyInc avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2016

[B]CPU Kesin Çözüm[/B]
WordPress kullanıcılarının muzdarip olduğu konuların başında gelen CPU sorununa NettaCompany Hosting Paketleri ile çözüm getiriyoruz. Sizlerde CPU sorununuza NettaCompany ile kesin çözüm bulabilirsiniz.

[B]Tüm Eklentilere Uygun[/B]
Sitenizde kullanmak istediğiniz tüm eklentiler NettaCompany tarafından sunulan WordPress Hosting Paketleri ile sağlıklı bir şekilde çalışacak, dilediğiniz eklentileri kullanabileceksiniz.

[B]Güvenlik[/B]
Tarafımızdan özel olarak sağlanan eklentiler ile WordPress hosting paketinizin güvenliğinden emin olabilirsiniz. WordPress Hosting hizmeti ile birlikte dilerseniz SEO Danışmanlık paketi de satın alabilirsiniz.

[B]İonCube Desteği[/B]
NettaCompany İonCube desteği ile hosting paketinizde ve sitenizde dilediğiniz lisanslı temayı kullanabilir, sorun yaşamadan sitenizin yayınına devam edebilirsiniz.

[B]Kolay Kurulum[/B]
Hosting paketinizi ile bitlikte sağlanan ücretsiz C Panel hizmetimiz sayesinde WordPress ve Dünyanın en çok kullanılan scriptlerini tek tuş ile kurabilir, dilediğiniz gibi yönetebilirsiniz.

[B]Sorunsuz Yedekleme ?[/B]
Verileriniz her hafta düzenli olarak yedeklenir, veri kayıplarının önüne geçilir. Bu sayede taşıma işlemlerinde veya ani kapanlarda oluşacak sorunları ortadan kaldırır.

[B]Özel WordPress Desteği[/B]
WordPress kullanıcılarına özel olarak sunulan teknik destek hizmetimizden 7 gün 24 saat ücretsiz olarak faydalanabilir, hosting paketinizle ilgili tüm sorunlarda limitsiz destek alabilirsiniz.

[B]Evet 48 Core CPU[/B]
Tüm CPU'Lar, 48 Core üzerinden verilmiştir !

[SIZE="3"]

Firma Bilgilerimiz
Web : https://www.nettacompany.com.tr
Mail : infonettacompany.com.tr
Şikayet : sikayetnettacompany.com.tr
Adres : Ihlamurkuyu Mahellesi, Huzur Sokak, NO : 7/1 Ümraniye/İstanbul
Tel & Fax : 0 (850) 532 5 260
Skype : nettacompany
Ticari Vergi Bilgileri : Sorgulamak için tıklayınız.
Faaliyet Belgesi : Sorgulamak için tıklayınız.[/SIZE]
[SIZE="2"]İletişim - Hakkımızda - Alt Yapımız - Hizmet Sözleşmesi - Gizlilik Politikası - SiteMap[/SIZE]

Domain Tescil - Linux Web Hosting - WordPress Hosting - SEO Hosting - İllegal Hosting - Reseller Hosting - Web Tasarım Paketleri - Özel Yazılım Paketleri - Backlink Paketleri - Tanıtım Yazısı Paketleri - Sosyal Link Borsası - Seo Danışmanlığı - SSL Sertifikası - Grafik Tasarım - Adwords Optimizasyon - WordPress Optimizasyon - cPanel/WHM Lisans - Pleks Panel Lisans - WHMCS Lisans - Kampanyalı Paketler[/SIZE]

[B]NOT ÖNEMLİ ! :[/B] [COLOR=Red][I]Bir çok forumda ve sitelerde üyeliğimiz olduğundan dolayı cevap veremiyoruz. Ancak rastlarsak cevap verebiliyoruz. Bu yüzden Skype veya Web Sitemiz üzerinden iletişime geçmelisiniz. Yada konu altına yorum yaparak, ilgili arkadaşlarımızın cevap vermesini beklemelisiniz.[/I][/COLOR][/FONT]