Wordpress Uzmanı Wordpress Hizmetleri

wphizmetleri
12-11-2018, 15:20   |  #1  
wphizmetleri avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2018

Arkadaşlar Merhaba,

Sizlere WPHizmetleri ve hizmetlerini sunmak istiyorum.

Wordpress alt yapısı ile sizlere kurumsal ve bireysel wordpress hizmetleri sunuyoruz. Wordpress konusunda en kapsamlı ve çok hızlı şekilde ihtiyaçlarınıza çözüm sağlıyoruz.
Hizmetin açıklanması, planlama gibi süreçlerin ardından almak istediğiniz hizmetin çalışmalarına başlıyoruz ardından sizlere devamlı olarak report sunarak işin hangi aşamasında olduğumuzu, yapılan çalışma ile ilgili detayları aktarıyoruz. Sunduğumuz hizmetlerle ilgili detaylara geçelim. Bu sayede daha iyi bir şekilde fikir sahibi olabileceksiniz.

Wordpress Destek Hizmeti
İhtiyaç duyduğunuz her an sizlere wordpress destek hizmeti veriyoruz.

Karşılaştığınız tüm sorunlarda en hızlı ve en yaratıcı şekilde çözüyoruz.
        •        Wordpress Tema Kurulumu
        •        Wordpress Tema Türkçeleştirme
        •        Wordpress Tema Giydirme
        •        Wordpress Seo Hizmeti
        •        Wordpress SSL Kurulumu
        •        Wordpress Teknik Destek
        •        Wordpress Güvenliği
        •        Wordpress Virüs Temizleme
        •        Wordpress Site Taşıma
        •        Wordpress Blog
        •        Wordpress Optimizasyonu

Wordpress Tema Kurulumu: Dilediğiniz temayı en hızlı şekilde kuruyor ve gerekli ayarlamaları yapıyoruz. Bu sayede sorunsuz ve en güncel şekilde çalışan temanızı sitenizde kullanabiliyorsunuz.
Wordpress Tema Giydirme: Sizlerin beğenmiş olduğu veya bizlerin size önerdiği html&css tabanlı temaların wordpresse uyumlu hale getirerek tema giydirme hizmeti sunmaktayız.
Wordpress Seo Ayaları: Web sitenizin olması artık bir anlam ifade etmiyor. Arama motorları tarafından fark edilmeli ve sektörünüzde üst sıralarda yer almalı. Siteniz için bu hizmeti sunarak arama motorları tarafından rahatlıkla fark ediliyorsunuz.
Wordpress SSL kurulumu: Wordpress SSL kurulumu ile güvenli bağlantı sağlıyoruz. Google artık güvenli bağlantıya sahip olmayan sitelere değer vermiyor.
Wordpress Güvenliği: Sitenizi tüm saldırılara karşı koruyoruz. Bu sayede her zaman aktif bir şekilde yayın hayatınıza devam ediyorsunuz.
Wordpress Virüs Temizleme: Sitenize zarar veren tüm kötü yazılımları hızlı bir şekilde temizliyoruz ve gelecekte gelebilecek tehlikelere karşı koruma altına alıyoruz.
Wordpress Site Taşıma: Sunucu değiştirmeye karar verdiyseniz siteleriniz hızlı bir şekilde diğer sunucuya aktarıyoruz. Siteniz aktif bir şekilde kalıyor.
Wordpress Blog: Siz değerli okuyucularımıza Wordpress, Opencart ve SEO hakkında bilgilendirici yazıları, sektörün gündeminde olan merak duydugunuz herşeyi özgün şekilde her hafta paylaşmaktayız.
Wordpress Optimizasyonu: Wordpress optimizasyonu ile sitenizin birçok bölümünde düzenlemeler yapıyoruz. İçeriklerinizi, ürünlerinizi ön plana çıkartıyor daha fark edilebilir hale getiriyoruz. Temanızın göze batan kısımlarını törpülüyor daha temiz bir tema sunuyoruz. Siteniz hızlandırarak Google’ın gözünde değerinizi artırıyoruz.

Bizimle çalışmak isterseniz iletişim kısmından anında irtibat kurabilirsiniz.
Detaylar için -> Wordpress Uzmanı

Son Düzenleme: wphizmetleri ~ 12 Kasım 2018 21:11 Neden: