WoW Wrath of the Lich King için tanıtım filmi

CHIP Online
19-05-2008, 14:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

World of Warcraft hayranları PC başına: Blizzard yeni ek paket için bir tanıtım videosu yayınladı.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/WoW- ... tim-filmi_6958.html

Blizzard Entertainment, World of Warcraft için çıkacak olan yeni genişleme paketi hakkında bazı bilgiler yayınladı. Geliştiriciler yeni manzaralar ile ilgili detaylar dışında ilk kahraman sınıfı (ölüm süvarisi) hakkında bazı bilgiler verdiler.

Blizzard, Paris'in yakınlarında gerçekleşen büyük bir etkinlikte Northrend kıtasının yeni bölgelerini gözler önüne serdi. Tüm Areal, ilk ek paketin (The Burning Crusade) gerçekleştiği cehennem-ateşi yarımadasından daha büyük olacak. Northrend'de oyuncular karakterlerini 80. deneyim seviyesine getiriyor ve yeni durumlarla karşılaşıyorlar. Ayrıca bazı bölgeler özellikle "oyuncuya karşı oyuncu" modu için geliştirilmiş.

İlk kahraman sınıfı olan ölüm süvarilerini, oyun karakteri Level 55 ve üzeri olan tüm oyucular deneyebilir. Ölüm süvarisi en güçlü donanımları taşıyor, neredeyse her silahı kullanabiliyor ve üstüne üstülük büyü de yapabiliyor. Oyun hakkındaki diğer bilgileri detaylı videomuzda öğrenebilirsiniz.

Videoda "Wrath of the Lich King" oyununda gerçekleştirebileceğiniz hava savaşlarından ilk sahneleri görme şansına da sahip olacaksınız.


Tüm konu: WoW Wrath of the Lich King için tanıtım filmi

İzleyin: Wrath of the Lich King

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: WoW Wrath of the Lich King tanıtım filmi hakkındaki görüşleriniz nelerdir?