Wozniak: iTunes, Android'e de sunulsun!

CHIP Online
17-03-2014, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Wozniak'tan Apple'a, kulağa güzel gelse de kolay kolay gerçek olmayacak bir Android önerisi geldi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/woz ... sunulsun_45993.html

Resimlerle: Unutulan 11 Apple ürünü!

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden Steve Wozniak, bu seneki CeBIT'in yıldız konukları arasındaydı. Apple'ın ortak kurucusu, Hannover'daki büyük gösteride Apple iTunes'dan NSA'ya farklı konular hakkında sorulara cevap verdi.


Apple'ın iTunes mağazasında sayısız film, müzik ve oyun bulunduğunu söyleyen Wozniak, Android'in yüzde 70'in üzerinde pazar payının bulunduğunu vurguladı. Apple'ın gelirlerinin büyük kısmını medya ve uygulama satışlarından kazandığının altını çizen Wozniak, iTunes'un Android kullanıcılara açılması halinde iyi para kazanabileceğini söyledi.


Bazı Apple hissedarlarının firmanın hisse fiyatlarının gelişimini eleştirmesi konusu sorulduğunda Wozniak, "teknoloji sektöründeki en karlı şirket hangisi? Apple'dan başkası mı?" diyerek cevap verdi. Wozniak, Tim Cook'u da "Steve Jobs'tan sonra kimse bu kadar iyi iş çıkaramazdı" diyerek övdü.


NSA'nın casusluk olaylarına Apple'ın bilerek katıldığına ve ürünlerine bilerek arka kapılar yerleştirdiğine inanmadığını söyleyen Wozniak, Apple'a hala güvendiğini vurguladı. Wozniak, Apple'ın iç işleriyle ilgilenmediğini de şu sözlerle belirtti: "Aynı normal müşteriler gibi ürünleri satın almak için ben de sıraya giriyorum."


Siri ve Google Now gibi ses tanıma sistemlerinden çok etkilendiğini Wozniak, yakın gelecekte bilgisayarların kendi bilinçlerine sahip olacağına inanmadığını söyledi ve ekledi: "belki 100 yıl sonra".

Tüm Konu: Wozniak: iTunes, Android'e de sunulsun!

Resimlerle: Unutulan 11 Apple ürünü!

Kaynak: www.chip.com.tr