wscntfy.exe ve dosyalar browserlar kapanması

pckopatF1
07-03-2010, 12:03   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2010

arkadaşlar XP-3394592B.EXE ve 8CDC33.exe dosyasını her bilgisayarımı açtığımda görev yöneticisinden sonlandırıyorum browserda araştıyım ya da system 32 klasöründe bakmaya çalıştığımda bilgisayar otomatik olarak o klasörü kapatıyo ve ben ne olduğunu anlamıyorum aynı problem wscntfy.exe için de geçerli ne olursunuz zaten svchost.exe de problem yapıyo 7 tane var ve biri explorer.exe den fazla işlemci yiyo bi yardım edin

mustafa2116
08-03-2010, 02:15   |  #2  
mustafa2116 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 64
3,012 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008
Alıntı: pckopatF1  
arkadaşlar XP-3394592B.EXE ve 8CDC33.exe dosyasını her bilgisayarımı açtığımda görev yöneticisinden sonlandırıyorum browserda araştıyım ya da system 32 klasöründe bakmaya çalıştığımda bilgisayar otomatik olarak o klasörü kapatıyo ve ben ne olduğunu anlamıyorum aynı problem wscntfy.exe için de geçerli ne olursunuz zaten svchost.exe de problem yapıyo 7 tane var ve biri explorer.exe den fazla işlemci yiyo bi yardım
öncelikle diskinde bios işlemcisi zarar görmüş gibi görünüyor  ilk iki hata syısal veri exe leri system volume içinde bir kaç dosyanın bir yerlerinde.

disk operasyon programın tekliyor dosyaları bir cd ye aktar windows dosya arama ve net sistemindeki dosya okuma komutu (windows scan ntfs "wscntfy.exe-wscntfs.exe") hasar alınmış bir bölge tespit etmiş. Defragı açlıştırp disk temzliği yap belki sorun düzelir. ( her iki sorun için gecerli)

svchost.exe bir sistem çalıştırma  programıdır. Yani kısaca program çalıştırma programı..
bu dosyalar  kasılıyorsa işletim sistemi ünitesinde bir dosyanın zorlandığını gösterir. günceleme yapmayı dene belki sorun aşılabilir.

explorer.exe dosya gösterim sistemi olarak tabir edilebilir.
 görsel sistemlerin tümü bu program tarafından desteklenir.
 disk operatörlerini ve devreye giremeyen programları devreye sokup çalıştırarak blgisar sistemine bir bakım yap. olamzsa güncelemeyi dene.

bunlar sistem için gerekli işletims sistemi dosyalarıdır. her biri ayrı işlemleri bir sistemde birleştirmaktedir..