Xbox, en önemli isimlerinden birini kaybetti.

CHIP Online
18-03-2014, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft, önemli isimlerinden birisinin daha şirketten ayrılacağı haberiyle sarsıldı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/xbo ... kaybetti_46040.html

Resimlerle: İnterneti hayatımıza sokan 10 isim...

Microsoft, önemli yöneticilerinden birini daha kaybediyor. Xbox'ın ilk sürümünün piyasaya çıkmasının öncesinden beri bölümde olan yöneticilerden Marc Whitten, bölümde geçirdiği 17 yılın ardından ses donanımı firması Sonos'da aynı pozisyona geçmek için firmadan ayrılıyor.


Whitten konu hakkında yayınladığı mesajında şunları söyledi: "En başından beri, her şey oyuncular içindi. Kalpten bir oyuncuyum ve Xbox benim ailem olmuştu. Bugün Microsoft'tan ayrılmamı bildirirken, bu muhteşem takıma ve ürünlerimize olan güvenim sonsuz."


Aynı zamanda Xbox gamertag'i olan "notwen" ile de tanınan Whitten, Microsoft'a 1997 yılında katılmıştı ve 2000 yılında Xbox takımına geçmişti. Kendisi, ilk Xbox'ın, Xbox 360'ın ve daha yakın zamanda Xbox One'ın geliştirilmesinde yardımcı oldu. Xbox grubunun diğer liderleri olan Phil Spencer ve Yusuf Mehdi ise kendi konumlarında görevlerine devam edecekler.


Şimdi merak edilen soru, Whitten'ın uzun yıllardır başarılı bir şekilde oturduğu koltuğu doldurmak için hangi isimler aday olacak ve aralarından hangisi koltuğun yeni sahibi olacak...

Tüm Konu: Xbox, en önemli isimlerinden birini kaybetti.

Resimlerle: İnterneti hayatımıza sokan 10 isim...

Kaynak: www.chip.com.tr