Xbox One'a tonla yenilik yolda!

CHIP Online
13-08-2014, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Xbox One'a önümüzdeki aylarda güncellemelerle gelecek yeniliklerin listesi ortaya çıktı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/xbo ... ik-yolda_48914.html

Resimlerle: E3 2014'ün bomba oyunları!

Xbox One'a önümüzdeki aylarda yazılım güncellemeleriyle gelecek yeni işlevler, Microsoft'tan Larry Hryb tarafından açıklandı. Yeni işlevler arasında Arkadaşlar bölümü gibi daha önce duyduğumuz işlevler ve hiç duymadıklarımız var. İşte yeniliklerin tam listesi.


Yeni "Arkadaşlar" bölümü: Önizleme üyelerine birkaç hafta önce açılan yeni Arkadaşlar bölümü, kullanıcıların arkadaşlarının ne yaptığını (oynadıkları popüler oyunlar, Gamerscore leaderboard detayları gibi) hızla görmesine izin veriyor.


Snap Center: Yeni Snap Center, mesajlaşma, arkadaşlar, partiler ve başarılar gibi özellikleri oyunu terk etmeden kullanmanızı sağlıyor.


İç içe mesajlar: Yeni mesajlaşma uygulaması, ilgili mesajları bir araya toplayabiliyor ve tam geçmişi gösterebiliyor. Oyunlardan kaydedilmiş görüntüler, oyunu durdurmadan izlenebiliyor.


Media Player: Bu yeni uygulama, kullanıcılara USB sürücülerinden veya ağa bağlı DLNA destekli medya sunucularından medya dosyalarını yürütmeye izin verecek. Program, ilk olarak sadece USB cihazlarını destekleyecek, DLNA daha sonra gelecek.


Tüm Konu: Xbox One'a tonla yenilik yolda!

Resimlerle: E3 2014'ün bomba oyunları!

Kaynak: www.chip.com.tr