Xbox One, güncellemeyle "karardı!"

CHIP Online
20-02-2014, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Xbox One'a gelen ve pek çok sorunu düzelten yeni güncelleme, yanında bir de "karanlık" getirdi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/xbo ... -karardi_45505.html

Resimlerle: Xbox One'dan ve Xbox tanıtımından resimler!

Microsoft'un yeni jenerasyon konsolu Xbox One, sonunda beklenen yamasına kavuştu. Beraberinde birçok değişikliği ve önemli eklemeleri getiren yama, ne yazık ki bazı hatalardan paçayı kurtaramadı.


Başta reddit ve Xbox'ın kendi resmi forumlarında uzun konulara dönüşen başlıklarda, birçok kullanıcını Xbox oyun kolu üzerindeki Xbox tuşu aracılığı ile ana menüye dönmek istediklerinde, karşılarında simsiyah bir ekran buldular. Kara ekran haricinde, arka plandan seslerin geldiği ve menünün hareket ettiğini de bildiren kullanıcı yorumlarının geneline büyük bir isyan hakim. Meydana gelen bu sorunu çözmek içinse ya cihazın güç kablosunu çıkarmak ya da güç tuşuna yaklaşık on saniye kadar basık tutmak suretiyle cihaza reset atmak gerekiyor.


Öyle görünüyor ki Xbox teknik destek ekibi durumdan haberdar zira bir kullanıcının sorunla ilgili attığı tweet'e hemen cevap vermiş durumdalar. Her ne kadar çabuk giderilecek bir hata gibi gözüküyor olsa da firmanın o ya da bu şekilde sorunu gidermede zaman kaybetmesi, yakın zamanda piyasada olacak Titanfall çıkışı öncesinde Xbox One'a büyük bir darbe vurabilir.

Tüm Konu: Xbox One, güncellemeyle "karardı!"

Resimlerle: Xbox One'dan ve Xbox tanıtımından resimler!

Kaynak: www.chip.com.tr