Xbox One'ın çoklu görev işlevi sızdı!

CHIP Online
13-09-2013, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Xbox One'ı TV'nize bağladığınızda, sizi nasıl bir ekran karşılayacak? Hepsi videomuzda...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/xbo ... vi-sizdi_42557.html

Xbox One'ın arayüzü, Microsoft'un yeni nesil konsolunun gizemini koruyan detayları arasında. Yeni ortaya çıkan bir video ise yeni dashboard ve çoğumuzun merak ettiği çoklu görev işlevlerini gözler önüne serdi


YouTube üyesi Jackson Carter'ın siteye yüklediği 2 dakikalık videoda Xbox One'ın henüz beta aşamasındaki dashboard'u görünüyor. Videonun gerçek olduğunu kanıtlamak isteyen Carter, sahip olduğu Xbox One'ı ve oyun kolunu da gösteriyor.


Yeni dashboard, Microsoft'un çoğu ürünündeki kutucuklu tasarımdan farksız görünüyor. Xbox 360'daki "Pins" menüsünün de yeni dashboard'da yer aldığı gözden kaçmıyor. En dikkat çeken işlev ise şüphesiz Xbox One'ın yeni çoklu görev yeteneği. Görünüşe bakılırsa bir oyunu çalıştırdıktan sonra ana ekrana döndüğümüzde oyun, canlı kutucuklara benzer bir alanda çalışmaya devam ediyor. Bu sayede Xbox One'ınızda farklı bir şeye bakmak istediğinizde ana ekrana hızla dönüp işinizi halledebiliyorsunuz.


Carter, sadece Ryse'nin beta sürümünün elinde olduğunu söylüyor, Xbox One'ı nasıl edindiğinden ise bahsetmiyor. Videonun gerçek olduğunu kanıtlayacak bir delilimiz olmasa da çoklu görev işlevinin Xbox One'ın final sürümünde ortaya çıkması, ilginç olacak. İşlevin konsolun performansını nasıl etkilediğini de merak etmiyor değiliz.


Xbox One'ın beta aşamasındaki dashboard'unu ve çoklu görev işlevini videoda izleyin!

Tüm Konu: Xbox One'ın çoklu görev işlevi sızdı!

Kaynak: www.chip.com.tr