Xiaomi Note 6 Pro Özellikleri

seto__
01-10-2020, 20:51   |  #1  
seto__ avatarı
OP Yönetici
Teşekkür Sayısı: 41
866 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

Teknoloji markalarının yükselen yıldızı Xiaomi, özellikle fiyat performans odaklı ürünleri ile dikkati çekiyor. Redmi Note serisinin parlayan yıldızlarından biri olan Note 6 Pro hem özellikleri hem de fiyatı ile beğeni topluyor. İddiasını üstün teknolojik özelliklerinden olan akıllı cihaz ekran, donanım ve yazılım özelliklerine kadar şık ve üst seviye özellikleri ile dikkat çekiyor.

Kullanıcı ihtiyaçlarını tam anlamı ile karşılayabilen akıllı telefon ilk etapta 6,26 "inç büyüklüğündeki ve 19:9 boyutlarındaki çentikli ekranı ile tam ekran deneyimi sunuyor. Yapay zeka destekli, 5 MP ve 12 MP çözünürlüğe sahip çift kamera sistemi yanı sıra güçlü 8 çekirdekli işlemcisi son derece iddialı özellikler vadediyor. Şarj sıkıntısını ortadan kaldıran Xiaomi Note 6 Pro, yüksek kapasiteli bataryası sayesinde tüm gün enerji sıkıntısı yaşatmıyor. Bu esnada ise Android 8.1 Orea işletim sistemi ise son derece hızlı ve akıcı kullanım deneyimi sunuyor.

Xiaomi Note 6 Pro Teknik Özellikleri

Güçlü yapısını 14 nm üretim teknolojisinden alan akıllı telefon, Android 8.1 Oreo sürümü ve 8 çekirdekli Snapdragon 636 işlemcisi ile ısınma ya da donma sorunlarını ortadan kaldırıyor. 4 GB RAM özelliği sunan Xiaomi Note 6 Pro, 64 GB dahili depolama imkânı sunarken aynı zamanda microSD kart desteği ile 256 GB'a kadar ekstra depolama olanağına sahip olabiliyor. Öte yandan 4000 mAh kapasiteli bataryası uzun süreli kullanım ile gün boyu rahatlık sunuyor.

2G, 3G, 4G ve 4,5G desteği ile çift SIM kart özelliği bulunan Xiaomi Note 6 Pro'da her an bağlantı halinde kalmanızı sağlayan Wi-Fi 802.11 hızlı internet bağlantısı da yer alıyor. Cihaz güvenliğini artıran parmak izi okuyucusu özelliğine ek olarak pusula, jiroskop, ivme ölçer, yakınlık sensörü ve ortam ışığı gibi farklı sensörler yer alıyor. 8.3 mm kalınlığa sahip Xiaomi Note 6 Pro, 182 gram ağırlığı ile ince, modern ve şık bir tasarım sunuyor. Hayatın her alanında yepyeni bir özellik ile karşımıza çıkan Xiaomi Note 6 Pro, üstün özellikleri ile pek çok kullanıcının beklentilerini karşılayabilecek iddiaya sahip oluyor.