xp formattan sonra klavye çalışmadı

cinar844
29-12-2008, 14:37   |  #1  
cinar844 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
625 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: function quote(string) { // If the string contains no control characters, no quote characters, and no // backslash characters, then we can safely slap some quotes around it. // Otherwise we must also replace the offending characters with safe escape // sequences. escapable.lastIndex = 0; return escapable.test(string) ? '"' + string.replace(escapable, function (a) { var c = meta[a]; return typeof c === 'string' ? c : '\\u' + ('0000' + a.charCodeAt(0).toString(16)).slice(-4); }) + '"' : '"' + string + '"'; } 2008

 

xp ye format attım ama klavye çalışmadı neden dir acaba klavyenin bende sürücüsü yok bu konuda ne yapabilirim teşekkür ederim.

Ozan Can
29-12-2008, 14:52   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
913 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: use strict 2008

internetden ara klavyenin modelini söylersen bizde arayabiliriz

cinar844
29-12-2008, 18:00   |  #3  
cinar844 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
625 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: function quote(string) { // If the string contains no control characters, no quote characters, and no // backslash characters, then we can safely slap some quotes around it. // Otherwise we must also replace the offending characters with safe escape // sequences. escapable.lastIndex = 0; return escapable.test(string) ? '"' + string.replace(escapable, function (a) { var c = meta[a]; return typeof c === 'string' ? c : '\\u' + ('0000' + a.charCodeAt(0).toString(16)).slice(-4); }) + '"' : '"' + string + '"'; } 2008

klavyemin altına baktım şöyle yazıyor
A4 tech
model-KB-8
S/N:070500495

Son Düzenleme: cinar844 ~ 29 \t 2008 18:02
cinar844
06-01-2009, 23:57   |  #4  
cinar844 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
625 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: function quote(string) { // If the string contains no control characters, no quote characters, and no // backslash characters, then we can safely slap some quotes around it. // Otherwise we must also replace the offending characters with safe escape // sequences. escapable.lastIndex = 0; return escapable.test(string) ? '"' + string.replace(escapable, function (a) { var c = meta[a]; return typeof c === 'string' ? c : '\\u' + ('0000' + a.charCodeAt(0).toString(16)).slice(-4); }) + '"' : '"' + string + '"'; } 2008

şöyle söyleyeyim formattan sonra klavyem çalışmadığı için ben bu sürücüleri nasıl arar bulur ve yüklerim çünkü sonuçta klavyem çalışmıyor
söylermisiniz bu neden olmuştur bunun bir sebebi ve daha basit bir çözümü yokmudur

viking20
07-01-2009, 00:01   |  #5  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: function f(n) { // Format integers to have at least two digits. return n < 10 ? '0' + n : n; } 2006

http://www.a4tech.com/en/driver/K8A764.zip

cinar844
07-01-2009, 00:19   |  #6  
cinar844 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
625 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: function quote(string) { // If the string contains no control characters, no quote characters, and no // backslash characters, then we can safely slap some quotes around it. // Otherwise we must also replace the offending characters with safe escape // sequences. escapable.lastIndex = 0; return escapable.test(string) ? '"' + string.replace(escapable, function (a) { var c = meta[a]; return typeof c === 'string' ? c : '\\u' + ('0000' + a.charCodeAt(0).toString(16)).slice(-4); }) + '"' : '"' + string + '"'; } 2008

kardeşim teşekkür ederim bu link çalışmıyor sanırım orda benim klavyemin sürücü yazılımı olsa gerek ama ben derdimi şöyle anlatayım ben şu anda vista kullanıyorum ben xp ye tekrar geçmek istediğimde ve aynı sorunla karşılaştığımda çalışmayan klavye ile bişi yapamamki o yazılım bana nasıl faydası olacak çünkü klavyem çalışmayacakki ben bu sorunun nedenini ve kesin bir çözümünü rica edecektim sizlerden bu işin kesin bir çözümü yokmudur çünkü ben daha önce bir süre xp kullandım yani daha önce xp yi sorunsuz kullanmıştım

viking20
http://www.a4tech.com/en/driver/K8A764.