XP'yi bırakamayanlar hesabını verecek!

ewerpower
11-02-2009, 21:32   |  #26  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

Tamamen duygusal arkadaşlar :) Yani kısaca adamlar binlerce çalışanlarıyla uğraşıp vistayı çıkardı bekledikleri oranda satış yakalayamadı. şimdi win 7 içinde aynı şey söz konusu ondada aynı durumla karşılaşmamak için şimdiden tedbir alıyorlar.

yaang
12-02-2009, 00:34   |  #27  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
78 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2008

Vistanın en büyük hatası çıktığı andaki nerdeyse hiçbir sistemin tam olarak destek vermemesiydi. OS hardware i denetlemek için vardır dolayısı ile hiçkimse yeni OS alacağım diye sistemini yenilemek istemedi. Yenileyen çok az bir kesimde Dx10 desteği için geçti. XP windows un 2 fiyaskosu arasında parladı ve o yüzden bu kadar yaygınlaştı. Windows un en büyük hatasının vista olduğunu hep söylemişimdir zaten ama windows 7 nin zamanla xp nin yerini alacağına inanıyorum.

highone140
13-02-2009, 01:03   |  #28  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2006

Bu 1.
Xp ya da Vista arasında olan kapışma zamanında 98 ile Xp arasında yasandı.
Kimse 98 i bırakmadı. Xp diye tutturdu.
Fakat Artık 98 ile çalışmayan, 64 bit, çift çekirdekli modeller gelince 98 iflas etti ve zorunlu bir geçiş yaşandı.


Bu nedenle 98 artık tarihe karıştı. Aynı şey Xpye donanım destegi bitince, Ne bilim 16 işlemcili abuk bilgisayarlar fln gelince Xp tarih olacak ve herkes Windows 7-8-9 onları kullanacak.

Bu arada Sadece XP yi Vuran VIRUS salgınlarına Hazırlanın demektir bu.

piRe_
13-02-2009, 03:29   |  #29  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,183 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2007

@sinanyc arkadaşın yazısını okuyunca nedense birden infosuna bakma gereği hissettim çünkü tutarlı ifadeleri vardı. Kendisine fazlasıyla katılıyor ve teşekkür ediyorum.

@Susam'ın yazısını okurken resmen sinirlerim bozuldu, bir yerine bakmama gerek yok zaten sıfatı ortada. Birileri büyümüş, adam olmuş, emek harcamış, kazanmış hatta tecrübe etmiş ve sonunda sağa sola posta koyar olmuş.! Ezik bir bilgisayar, geri kafalılar... Koçum, ne demek bunlar? Sen ne zamandan beri cepten yemeye başladın? Ya da şöyle yazayım, sen ne zamandan beri para kazanmaya başladın? Ne zaman pc ile tanıştın da sistem beğenmez oldun? Hele bir önce alnının teriyle para nasıl kazanılır onu öğren, sonra yemesi kolay. Yedikten sonra eğer hazmedebilirsen gazını istediğin gibi çıkarabilirsin. Bu işler gazoz içmeye benzemez. Başkasının gazıyla sağa sola üfleme. Ne o öyle geri kafalı falan, terbiyesiz.!! Sana, niye Vista kullanıyorsun diye hakaret eden varmı?

Tereciye tere satmaya lüzum yok. Burada ağabeyin, baban yaşındaki adamlardan bir şeyler öğrenip sonrada onlara hakaket etmenin hiç gereği yok. Okulda bunlarımı öğretiyorlar sizlere. Ezik olan sizsiniz. Yazık!...