Xpeech, ofislere sınırsız özgürlük getiriyor

CHIP Online
23-06-2014, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ofis çalışanlarına sınırsız özgürlük getiren Xpeech, Bircom tarafından tanıtıldı.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/xpe ... etiriyor_47841.html

Resimlerle: İşte "Savaş Telefonları"

Bircom tarafından sunulan Xpeech SIP DECT, ofis içinde görev yapan çalışanların mobil iletişimin getirdiği özgürlüğe ekonomik yoldan ulaşmalarını sağlıyor. Kurumların SIP desteğine sahip santralleri ile uyumlu olarak çalışan Xpeech SIP DECT, entegre kablosuz çözümlere kıyasla daha uygun bir çözüm olarak öne çıkarken, çalışan sayısına göre ölçeklenebilen yapısıyla maliyet açısından da önemli avantajları beraberinde getiriyor.


Xpeech SIP DECT'in hafif ve dayanıklı yapısının yanı sıra şık tasarımıyla da dikkat çeken baz istasyonu, kapalı alanda 50, açık alanda ise 300 metreye kadar kapsama alanına sahip bulunuyor. Bu sayede geniş ya da çok katlı ofislerde az sayıda baz istasyonu ile kesintisiz iletişim sağlanırken, geleneksel DECT sistemlerinin yetersiz kaldığı durumlarla da karşılaşılmıyor.


Bircom, kurumların kablolama maliyetlerini ortadan kaldıran Xpeech SIP DECT'i iki farklı el terminali modeli ile birlikte sunuyor. İkisi de modern ve ergonomik görünümleriyle ofislerin şıklığını tamamlayan ve renkli ekrana sahip modellerden XSD 0410, 200 saat bekleme süresi ve 18 saat konuşma süresine; XSD 0205 ise 100 saat bekleme süresi ve 10 saat konuşma süresine sahip bulunuyor. Her iki modelde de bulunan titreşim, kulaklık girişi, handsfree ve Türkçe dil desteği gibi özellikler, ofis çalışanlarının bir DECT telefon sisteminden beklediklerini eksiksiz karşılıyor.

Tüm Konu: Xpeech, ofislere sınırsız özgürlük getiriyor

Resimlerle: İşte "Savaş Telefonları"

Kaynak: www.chip.com.tr