Xperia M Türkiye'de satışa sunuluyor!

CHIP Online
10-08-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sony'nin en yeni Xperia'sı, Türkiye'de satışa sunuluyor! İşte Xperia M ve özellikleri...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/xpe ... unuluyor_41978.html

Sony Mobile Communications; Xperia akıllı telefon ailesini genişletmeye devam ediyor. Sony'nin kolay bağlantı sağlayan inovatif tek dokunuşla bağlantı fonksiyonları ve çift sim kartlı model alternatifi ile Xperia M, Türkiye'de satışa sunuluyor.

Xperia M Sony'nin teknoloji ve tasarım uzmanlığını bir araya getiriyor. Tek dokunuşla paylaşım için NFC, etkileyici tasarım ve yüksek kalite görüntü için zengin 4 inçlik HD dokunmatik ekran, etkileyici fotoğraf ve videolar için 5 Megapiksellik HDR özellikli akıllı kamera ve pil ömrünü dört katına kadar arttıran Batarya Stamina Modu dâhil bir dizi teknolojiyi yeni bir segmentte sunuyor.

Tek dokunuşla paylaşım kolaylığı

Tek dokunuşla paylaşım ile NFC teknolojisindeki bağlantı kabiliyetini gözler önüne seren Xperia M fotoğraflarınızı telefondan telefona paylaşmanızı, en sevdiğiniz müziği hoporlere aktararak dinlemenizi ve istediğiniz filmi daha büyük bir ekrana yansıtıp izlemenizi sağlıyor. Xperia M kullanıcıları, Sony'nin kablosuz stereo kulaklığı (SBH20), NFC hoporlörü ve NFC özelliğini destekleyen Bravia TV'ler gibi birçok cihaz üzerinden kolayca ve anında tek bir dokunuşla paylaşımın keyfini çıkarmalarını sağlıyor.


Tüm Konu: Xperia M Türkiye'de satışa sunuluyor!

Kaynak: www.chip.com.tr