Xperia Z çok yakında Vodafone ve Avea'da

CHIP Online
04-03-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sony'nin yeni amiral gemisini bekleyenlere iki iyi haber birden geldi! İşte ayrıntılar...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/xpe ... -avea-da_38994.html

Vodafone Türkiye ve Avea, Sony tarafından üretilen akıllı telefon Xperia Z'yi çok yakında aboneleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.


Akıllı telefonda Sony'nin en iyisi olarak nitelendirilen Xperia Z, Snapdragon S4 Pro dört çekirdekli işlemci, hızlı performans, iyi grafikler ve etkili pil kullanımı sağlıyor. Toz tutmayan ve su geçirmeyen Xperia Z, full HD ekranı, 13 megapiksel hızlı görüntü yakalama kamerası, HDR videolu görüntü algılayıcısı Exmor RS özelliği ve 7,9 mm'lik ince gövdesi ile dikkat çekiyor.


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:


"Vodafone Türkiye olarak, abonelerimiz dünya kalitesinde son teknolojilere Vodafone farkıyla eşit şekilde ve kolaylıkla erişebilsin, eriştikten sonra da kolaylıkla kullanmaya başlayabilsin diye bir süre önce Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu ACAİP'i hayata geçirdik. Vodafone'da, ihtiyaca en uygun akıllı telefonu seçmek, almak ve kullanmaya başlamak ACAİP kolay diyoruz. Şimdi de ACAİP Teknolojik kategorisi altında Sony'nin yeni telefonu Xperia Z'yi abonelerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz. Xperia Z'yi, Red tarifeleri ile alanlar Red Dünyası'nın hayatlarını kolaylaştıran hizmetlerinden ve özel olduklarını hissettiren fırsatlarından faydalanabilecekler."


Bu arada Avea da, Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia Z'yi çok yakında Avea İletişim Merkezlerinde satışa sunmak için Mobile World Congress 2013'te düğmeye basmış bulunuyor.

Tüm Konu: Xperia Z çok yakında Vodafone ve Avea'da

Kaynak: www.chip.com.tr