Xperia Z2 Özellikleri

ceks
29-05-2014, 14:38   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2014

XPERİA Z2 RESİMLERİ

XPERİA Z2 TANITIM VİDEOSU

Sony firmasının en dikkat çekecek akıllı telefonlarından biri olmaya aday olan Xperia Z2 her açıdan üst düzey performansta yer alıyor.

Büyük ekran, zarif tasarım,toza ve suya karşı dayanıklılığın yanı sıra Sony Xperia Z2, kullanıcılarına sunduğu performans özellikleri ile dudak uçuklatıyor.

İşlemci: Snapdragon 801 modeli ile gelen Xperia Z2, 4 çekirdekli 2.3 Ghz işlemci hızına sahip.

Bellek: Xperia Z2 ile istediğiniz her bilgi ve belgey, binlerce resim ve videoyu cep telefonunuzda taşımanız mümkün. Çünkü Xperia Z2 16Gb 'lık dahili hafızanın yanısıra 128Gb'lık üst sınıra sahip MicroSD kart desteği de sunuyor. Üst sınıfta yer alan bir çok akıllı cep telefonunda yer almayan 3GB'lık ram bellek  de cihazı artıları arasında yer alıyor.

Ölçüler: Xperia Z2 8.2mm kalınlığa ve 163 gr ağırlığa sahip.

Ekran: Ekran ölçüleri olarak Phablet ürün sınıfında yer alan cihaz 5.2 inç ekran boyuna sahip. HD kalitesinde görüntü sunan LCD kapasitif ekran darbelere ve çizilmelere karşı korunaklı.

Kamera: Kamera performansı ile kullanıcısını fazlasıyla tatmin eden Xperia Z2'de 20.7 megapiksel çözünürlüklü arka kamera bulunuyor. Cihaz 4K  video çekimlerine imkan tanıyor. HDR, yüz tanıma, dokunmatik odaklanma gibi özelliklere sahip olan arka kameranın LED flaşı da bulunuyor. Cihazda HD kayıt yapan  2.2Mp çözünürlüklü ön kamera da mevcut.

Android  Kitkat işletim sistemli Xperia Z2'nin 3 farklı renk seçeneği bulunuyor: Siyah-beyaz ve Mor. Cihazında diğer özellikleri ise şöyle: NFC, 4G LTE, 1 metre ve 30 dakikaya kadar suya dayanıklılık, 3200 mAh batarya.