Xperia Z2, sürpriz bir fiyatla Türkiye'de!

CHIP Online
01-06-2014, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Heyecanla beklenen Sony Xperia Z2, sürpriz bir fiyatla Türkiye'de satışa sunuldu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/xpe ... rkiye-de_47477.html

Sony Xperia Z2, 30 Mayıs tarihinden itibaren Türkiye'de 2.199 TL'den satışa sunuluyor. Sony Xperia'nın en yeni amiral gemisi Xperia Z2, 4K çekim özelliği, video yaratımı için yeni akıllı sosyal kamera uygulamaları, Full HD TRILUMINOS ekranı, yeni Live Colour LED teknolojisini ultra hız ve dayanıklılığı ile birleştirerek akıllı telefon deneyimini yeni bir seviyeye taşıyor.


Xperia Z2, Full HD'nin dört katı olan 4K çözünürlüklü video çekimi ile profesyonel video çekim deneyimini akıllı telefona taşıyor. 4K video çekim deneyimi ile birlikte Xperia Z2'nin yeni akıllı video uygulamaları da her koşulda kısa filminizi yaratmanıza olanak sağlıyor. Kendi filminin yönetmeni olmak isteyenler, Xperia Z2'nin "Movie Creator" özelliği ile videoların üzerinde istediği değişiklikleri yapabiliyor, istediği kareyi çıkarabiliyor, farklı efektler ekleyebiliyor ve ön izleme yapabiliyor.


BRAVIA görüntüleme teknolojisini 5.2 inç boyutundaki Full HD TRILUMINOS ekran ve yeni Live Colour LED teknolojiyle birleştiren Xperia Z2, gerçeğe en yakın, keskin ve canlı bir görüntüleme deneyimi için en geniş doğal renk paletini sunuyor.


Qualcomm Snapdragon 801 dört çekirdekli 2.3 Ghz işlemciye sahip 4G LTE Xperia Z2, internette gezinirken, video izlerken veya oyun oynarken hızıyla öne çıkıyor. Zengin grafik ve oyunlar için Adreno 330 GPU ve kamera, video ve iyi bir ekran deneyimi için dual ISP sunuyor. Xperia Z2, Sony'nin akıllı telefonlarının pil ömrünü 4 katına kadar artıran Batarya STAMINA Modu'nu 3200 mAh'lık bataryası ile tüketicileriyle buluşturuyor.

Tüm Konu: Xperia Z2, sürpriz bir fiyatla Türkiye'de!

Kaynak: www.chip.com.tr