ya bunun nie sesi çıkmıooo???

yardımmm
26-04-2007, 19:39   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007

ya ben yanlışlıkla galiba windows un çalışmasını sağlayan bazı şeyleri silmişim.bigisayarım yapıldı ama nedense bilgisayar hoporlere ses vermiyor????acaba bunun sorunu ne olabilir ve nasıl çözebilirim???

BOOMFUNKMCS
26-04-2007, 19:55   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,375 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006

eğer format atılmışsa ses driveri yüklenmemiş olabilir.klavyenin üzerinde "mute" tuşu varsa basılı kalmış olabilir.ses denetiminden sessiz durumuna getirilmiş olabilir.

bilgisayarım/denetim masası/ses,konuşma ve müzik aygıtları/ses efekti ve ses ayarı/  açılan pencerede ses ayarlarına bak.eğer "sessiz" in üzerinde tik varsa kaldır ve gelişmişten ses ayarını yükselt.

başarılar...

Son Düzenleme: BOOMFUNKMCS ~ 26 Nisan 2007 19:58
yardımmm
26-04-2007, 19:58   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007

klavyede mute tuşu yok...bilgisayarımada yeni format attırdım ama ben atmadım bilgisayarcıya attırttım...onlar yüklemiiomu???????benim sölemem mi lasımdı???

BOOMFUNKMCS
26-04-2007, 19:59   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,375 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006
yardımmm
klavyede mute tuşu yok...bilgisayarımada yeni format attırdım ama ben atmadım bilgisayarcıya attırttım...onlar yüklemiiomu???????benim sölemem mi lasımdı???
  elbette sen söylemeden yüklemeleri gerekirdi ancak yukarıda verdiğim ayarları bir kontrol et bakalım eğer bunlarda değilse bir başka yol deneyelim.

yardımmm
26-04-2007, 20:00   |  #5  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007

tama çok saol...

BOOMFUNKMCS
26-04-2007, 20:02   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,375 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006
yardımmm
tama çok saol...
eğer sorunun halledildiyse yazarsan sevinirim :)

işlerim var çıkacağım çünkü

yardımmm
26-04-2007, 20:13   |  #7  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007

yok halledilmedi ama sen çıkk...sonra bir ara hallederis...ben günün neredeyse her saatinde burdayım(ıyy okuldan sonra)

BOOMFUNKMCS
26-04-2007, 20:17   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,375 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006

bilgisayarım(sağ tıkla)/özellikler/(tepedeki menüden)donanım/aygıt yöneticisi/(açılan pencereden)/ses,video ve oyun kumandası nın yanındaki " + " ya bas.alt menüler açılacak.eğer üzerinde sarı ünlem işareti olan vasa driver yüklenmemiş demektir.

o kişiye kızabilirsin ;)

benersince
27-04-2007, 09:49   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007
BOOMFUNKMCS
eğer format atılmışsa ses driveri yüklenmemiş olabilir.
başarılar...
jeomania
04-05-2007, 14:57   |  #10  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,251 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2007

bide sorunu halledip halletmediklerini yazsalar konu kapanmış olur.. işleri bitince toz olacakları yere nasıl çözdüklerini de yazsalar tam süper olur bundan sonrası için aynı sorunu yaşayanlara yardımcı olmuş olur sadece kendi yardım alıp gitmemiş olur

yardımmm
05-05-2007, 17:43   |  #11  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007

ya pardon bilgisayara girememiştim.ya nedense sorun halledilmedi başka bir yol denicem mecburen yada bilgisayarcıya hallettircem:D

yardımmm
05-05-2007, 17:45   |  #12  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007

BOOMFUNKMCS adlı kullanıcı seninde sölediklerini kontrol eederek yaptım ama yine olmadıı.yinede saol...

jeomania
05-05-2007, 21:54   |  #13  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,251 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2007

yardımcı olmayı inan çok isterdim ama, bu sorun burdan çözülmez gibi geliyor bana. ;)

BOOMFUNKMCS
05-05-2007, 23:55   |  #14  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,375 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006
yardımmm
BOOMFUNKMCS adlı kullanıcı seninde sölediklerini kontrol eederek yaptım ama yine olmadıı.yinede saol...
hoparlör kasanın arkasındaki "yeşil" renkteki yuvaya takılı değil mi?

jeomania
06-05-2007, 00:19   |  #15  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,251 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2007
BOOMFUNKMCS
yardımmm
BOOMFUNKMCS adlı kullanıcı seninde sölediklerini kontrol eederek yaptım ama yine olmadıı.yinede saol...
hoparlör kasanın arkasındaki "yeşil" renkteki yuvaya takılı değil mi?
e okadar da değildir heralde:) bi yorum yaptık diye sende iyice mahvettin;) takmıştır tabide

Son Düzenleme: jeomania ~ 06 Mayıs 2007 00:20