Yahoo için, artık Google ve Facebook yok!

CHIP Online
08-06-2014, 12:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Eğer siz de bu sosyal ağı kullanıyorsanız, 30 Haziran'da gelecek çok önemli değişime hazır olun!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yah ... book-yok_47600.html

Resimlerle: Facebook'tan çok farklı 10 sosyal ağ sitesi...

Sosyal medya günlük hayatımızın bir parçası olduğu gibi, sahip olduğu haber akışı ile de tüm dünya ile bağlantı kurmanın en kolay yollarından birisi. Ancak Yahoo ve Google gibi isimlerin çatısı altında bulunan çok sayıda önemli sosyal ağ bulunuyor ve bu ağların arası, her geçen gün biraz daha bozuluyor.


Google ve Yahoo arasında süregelen savaşın yeni bir yansıması da geçtiğimiz gün Yahoo tarafından yapılan bir açıklama ile geldi. Firmanın bünyesine bulunan ve hatırı sayılır miktarda kullanıcıya sahip olan Flickr'a 30 Haziran itibariyle Facebook ya da Google hesapları ile giriş yapamayacağız. 2014'ün başlarında Yahoo tarafından dile getirilmiş olan engellemeye dair daha önce tarih verilmemişti. Sonuç olarak 30 Haziran itibariyle halen Flickr hesabınızı kullanmak istiyorsanız, Yahoo hesabı açmak zorundasınız. Pek tabi kullanıcıların eski bilgilerini kaybetmekten korkacaklarını düşünen Yahoo bunun için de bir çözüm üretmiş ve eski hesabın üzerine kurulacak yeni Yahoo hesabı ile tüm bilgileri koruyacağının garantisini vermiş durumda.


Firmadan yapılan açıklamaya göre yapılan bu değişikliğin esas sebebi, Yahoo kullanıcılarını daha yakından takip edebilmek ve son kullanıcı işleyişine göre yeni güncellemelerle programı daha etkin hale getirmek.

Tüm Konu: Yahoo için, artık Google ve Facebook yok!

Resimlerle: Facebook'tan çok farklı 10 sosyal ağ sitesi...

Kaynak: www.chip.com.tr