Yakın Bir Dostumu Sevindirmek İstiyorum

Muhammed Enes Ekin
07-12-2016, 00:02   |  #1  
Muhammed Enes Ekin avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2016

Merhaba arkadaşlar. Burası bir hayır kurumu değil, kimse de babamın oğlu değil ama ben yine de şansımı denemek ve arkadaşıma yardımcı olmak istediğimden şuan buradayım.

Arkadaşım kanser, beyin tümörü çıktı kendisinde ve yarın 07.12.2016 itibari ile beyin ameliyatına girecek. Kendisini zorlu bir süreç bekliyor malum bu ameliyat kolay bir şey değil. Şimdi sadede gelmek istiyorum. Başlıkta da asıl amacımı belirttim, kendisini mutlu etmek ve bu süreci daha kolay aşmasını istiyorum.

Kendisi bir oyun tutkunu. Uzun zamandır bana hep bilgisayar toplamak istediğini, oyun bilgisayarı istediğini belirtiyordu. Tabi malum ekonomik durumlar buna izin vermiyordu. Hasta yatağındayken bile kendisi benimle bilgisayar üzerine muhabbet ediyordu.

Ekonomik gücüm el verse de yapsam fakat benimde böyle bir imkanım yok. Arkadaşımın bu hayalini yerine getirmek için kimlerden yardım isteyebilirim, nasıl bir yol izlemeliyim. Yardım edebilecek kimseler var mı merak ediyorum. Bu yüzden burada ki insanlara danışmak istedim.

Şimdiden vereceğiniz cevapları bekliyorum. Çok teşekkür ederim.