Yandex'den veri depolama hizmeti

CHIP Online
27-06-2012, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Popüler arama sitesi Yandex, 10 GB kapasiteli, ücretsiz veri depolama servisini tanıttı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yan ... -hizmeti_34470.html

Yandex, bulut tabanlı ücretsiz veri depolama servisi Yandex.Disk'i hizmete açtı. Kullanıcılar, 10 GB kapasitesi olan Yandex.Disk'e yükledikleri belgelere, fotoğraflara, filmlere veya müzik parçalarına İnternet erişimi olan herhangi bir cihazdan, diledikleri her an ulaşabiliyor; dosyalarını, e-posta veya tüm popüler sosyal ağlar üzerinden çevreleriyle paylaşabiliyor.Her tür dosya formatını destekleyen ve Yandex.Mail'e entegre edilmiş olan Yandex.Disk'te, kullanıcıların yükledikleri dosyaların yanı sıra e-posta ileti eklerinin saklanması için de özel bir alan bulunuyor. Bu alan, Disk'in 10 GB'lik kapasitesini etkilemiyor.


Yandex.Türkiye Ülke Müdürü Alisher Hasanov, "Bir bulut depolama servisi olan Yandex.Disk'te her türlü verinizi güvenle saklayabilirsiniz. Bilgisayarınız bozulsa bile Disk'teki dosyalarınıza hiç bir s¸ey olmaz. Gerekli senkronizasyonu sagˆlayan Disk sayesinde, bir belge üzerinde evinizdeki bilgisayarda çalışmaya başlayıp, ofisteki bilgisayarınızda devam edebilirsiniz. Masaüstü uygulaması sayesinde dosyalarınıza çevrimdışıyken de ulaşabilirsiniz" diyor.


Masaüstü veya dizüstünden, cep telefonundan veya tabletten ulaşın...


Hem web arayüzü, hem de Windows ve MacOS masaüstü uygulamaları aracılığıyla kullanılabilen Yandex.Disk, ayrıca iOS ve Android platformları için geliştirilen Yandex.Mail mobil sürümüne de entegre bir şekilde çalışıyor.

Tüm Konu: Yandex'den veri depolama hizmeti

Kaynak: www.chip.com.tr

ekran kartı
27-06-2012, 12:32   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,414 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2011

Yandex'i seviyorum.

sosyalik
27-06-2012, 23:07   |  #3  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,710 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

Yandex'in Rusya'daki yenilikleri Türkiye'ye getirmek için fazla beklememesi iyi bir şey. Bu servisini de beğendim. Dosyalarda arama yapma, doc pdf gibi formatları internet tarayıcı üzerinden açma gibi özellikler gelirse ve Google Drive hesabım dolarsa buna geçebilirm bir gün.

Son Düzenleme: sosyalik ~ 27 Haziran 2012 23:07