Yandex'le veri depolamak artık daha kolay

CHIP Online
10-09-2012, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yandex, iPhone ve Android tabanlı cihazlar için geliştirdiği yepyeni uygulamasını kullanıma sunuyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yan ... ha-kolay_35798.html

Yandex, iPhone ve Android tabanlı cihazlar için geliştirdiği Yandex.Disk mobil uygulamasını kullanıcılarının hizmetine sundu. Uygulama sayesinde kullanıcılar, Yandex.Disk'te sakladıkları belgelere, videolara veya fotoğraflara istedikleri her an erişebilecek.


Ücretsiz bir veri depolama servisi olan Yandex.Disk, kullanıcılarına her formattaki dosyayı, belgeyi, fotoğraflarını, filmlerini ve müzik parçalarını servise yükleyip saklama imkanı veriyor. Disk'te saklanan verilere, İnternet'e bağlanabilen herhangi bir cihazdan, İnternet bağlantısı olan her yerden ulaşmak mümkün.


Disk'in mobil uygulaması, masaüstü uygulamasının tüm özelliklerini taşıyor. Kullanıcılar dosyalarını servise yükleyebiliyor, onları görüntüleyebiliyor ve bağlantılar aracılığıyla başkalarıyla paylaşabiliyor. Örneğin USB bellek kullanmadan bir belgeyi hızlıca paylaşabilir veya bir fotoğrafı arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Ayrıca, çektiğiniz fotoğrafları, telefonunuzun hafızasını doldurmadan, anında çevrimiçi olarak saklayabilirsiniz. Yüklenen her dosya, Disk kurulu cihazlar arasında senkronize edildiğinden, onları bütün cihazlarınızda görüntüleyebilirsiniz.


iPhone için Yandex.Disk uygulaması AppStore'dan, Android tabanlı cihazlar için ise Google Play'den ücretsiz olarak indirilebiliyor.


Toplam 20 GB ücretsiz depolama alanı


Arkadaşlarını Yandex.Disk kullanıcısı olmaya davet edenler, 10 GB ile başlayan veri depolama kapasitelerine 10 GB'ye kadar ek hacim getirebiliyor. Disk kullanıcıları, istedikleri sayıda arkadaşlarına davetiye gönderebiliyor ve kabul edilen davetiye başına 500 MB ek depolama alanı kazanıyor. Davetiyeler, sosyal medya hesapları veya e-posta yoluyla gönderilebiliyor. Ayrıca, davetiye üzerine Yandex.Disk uygulamasını bilgisayarına kuran her yeni kullanıcı da 1 GB ek depolama alanı kazanıyor.

Tüm Konu: Yandex'le veri depolamak artık daha kolay

Kaynak: www.chip.com.tr