Yandex.Market yayında!

CHIP Online
04-10-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ürünlerin fiyatları ve çeşitli özellikleri, yorumlar ve fazlası Yandex'in bu yeni hizmetinde!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/yandex-market-yayinda_43010.html

Yandex tarafından dizinlenen çevrimiçi mağazalara, bu mağazaların sunduğu ürünlerin fiyatları ve çeşitli özelliklerine dair bilgilerin yanı sıra; ürünler ve satıcılar hakkındaki müşteri yorumlarını da içeren yeni dikey arama servisi Yandex.Market bugün kullanıma açıldı.

Yandex.Market sayesinde kullanıcılar, ilgilendikleri ürünleri detaylı bir şekilde arayabilecek, buldukları seçenekler arasından teknik özellikleri ve fiyatı açısından en uygun olanı kolayca seçebilecekler. Yandex'in yeni servisinin; genel bilgi toplamadan sipariş vermeye kadar, web'de ürün ve satıcı arama sürecinin her aşamasında kullanıcılara yardımcı olması hedefleniyor.

Yandex.Market kullanıcıları, ürün kategorileri veya markalar arasından seçim yaptıktan sonra, teknik özellikler ve fiyat filtreleri aracılığıyla seçim yelpazesini daraltabilecek, belirli bir ürün, model veya satıcı hakkında yapılan yorumları da inceleyerek kendilerine en uygun seçeneği belirleyebilecekler. Seçimlerini yaptıktan sonra ilgili çevrimiçi mağazanın web sayfasına yönlendirilen kullanıcılar, sipariş işlemini burada tamamlayacaklar.

Yandex ve özellikle Yandex.Market yardımıyla potansiyel müşterilerine ulaşmak isteyen çevrimiçi mağaza sahipleri, bir katılım formu doldurarak ücretsiz olarak servise katılabiliyor.

An itibarıyla 500'ün üzerinde çevrimiçi mağazanın sunduğu ürünleri dizinlemiş olan Yandex.Market'e market.yandex.com.tr adresinden ve ayrıca arama sonuçları sayfasındaki Market sekmesinden ulaşılabiliyor.

Tüm Konu: Yandex.Market yayında!

Kaynak: www.chip.com.tr